Gangster Squad – Lovci mafie

70%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Příjemné překvapení! Recenze byly místy nemilosrdné,ale zcela neprávem. Pokud nebudete očekávat nic ve stylu Casina,nebo podobných věhlasných gangsterek,tak budete příjemně překvapeni. Gangster Squad spíše klade důraz na akci,které je zde hodně a vypadá dobře. Technická stránka je vymazlená a celý film je pro oko líbivý. Jako plus beru obsazení,které je až překvapivě luxusní.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
To samé co u Lawless, jen Gosling je přece jenom víc než Shia... Jinak stejně sterilní a stereotypní provedení s komickým Pennem v čele.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Spousta postav a strašně málo chuti. Gangsterka od režiséra Zombielandu s luxusním obsazením, která sice nepostrádá dobovou atmosféru, ale scénář někde po cestě ztratil koule. 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Po Zombielandu jsem od Rubena Fleischera očekával trochu něco jiného, než vystajlovanou gangsterku. Což o to ústřední kladný hrdina Gosling a ústřední padouch Penn nejsou špatní a samozřejmě krásná Emma Stone v retro šatech hodně zvyšují očekávání, které však často podkopává bezradný scénář a nepříliš vysoké tempo, které je na gangsterku příliš vláčné. Je to profesionálně natočené, ale příliš na jistotu, chyběl mi tam nějaký nápad nebo oživení. Třikrát škoda.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Po prvních negativních reakcích jsem čekal nějaký průšvih, ale ono je to jen natočeno úplně jinak, než se asi očekávalo. Žádný Scorsese a jeho typická preciznost, žádný De Palma a skvělá psychologie všech postav. To jenom žánrový fanda Ruben Fleischer si nakreslil na papír místo scénáře thompsona, vrazil ho do ruky partě prvotřídních herců a skoro dvě hodiny je nechal vydovádět v takovém stylu, jakému mohou z poslední doby konkurovat jen druzí Postradatelní. A to všechno ještě na pozadí velmi autentické retro atmosféry a chytlavého Jablonskyho soundtracku, který dává akčním scénám větší šmrnc. Klišé střídá klišé, všichni herci s výjimkou extrémně přehrávajícího Penna si vystačí se dvěma výrazy a Emma Stone už je jen takový bonbónek, bez kterého bychom se tentokráte docela dobře obešli. Ale, a to je z mého pohledu u produktu filmové ZÁBAVY dost důležité, člověk se u toho nenudí takřka ani na chvíli. Zde je to sice ten druh provinilejší zábavy, kdy si dobře uvědomujeme, že jsme svědky přeblýskaného, přestylizovaného a převelice hloupého hollywoodského byznysu, ale jeho negativní dopad na mou skromnou diváckou inteligenci nebyl nakonec až tak přemrštěný, jak jsem se obával...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
ak by to nemalo zbytocne mnozstvo pod-zapletok ktore i tak celkom kratky film spomalovali (vsetko s emmou stone, tehotenstvo atd) a reziser by sa vykaslal na snahu vybudovat a zludstit hlavnych hrdinov ci dat im nejaky charakter (co sa ani nedalo vdaka tupemu scenaru) a zameral by sa viac na zaskodnicke akcie a suboje hrdinov s gangsterami, mohlo by ist o dobru zabavu. gangster squad je vsak len pekne vyzerajuci, ale totalne zabudnutelny film, ktory sa zapise do dejin snad len kvoli vystrihnutej scene so strelbou v kine...
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
4.5
Dost velké sklamání. Hvězdná jména, supr námět a přesto z toho vylezl průser. Já si nemůžu pomoct, ale tohle je fakt taková kýčovitá verze Neúplatných. Na to, že to má být podle skutečnosti mi to přišlo prostě blbý a nepřirozený. Jako kdyby si někdo jenom hrál na američany - všichni jsme drsný, všichni máme thompsony, všichni máme cigáro v koutku.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Musím uznat, že jsem od tohoto filmu čekala trochu víc. Ačkoliv skvělé herecké obsazení zvyšovalo celkový žebříček, mě ten film nijak extrémně neuchvátil. Skvělé efekty a opravdu dobrý film, ale neuchvátil mě...
kubas369
4 086 bodů
10
Pro mě stoprocentní zážitek na sobotní večer. Jednoduchej příběh s výborně vybranými herci, kterým věříte každé slovo, každej nádech, každou ránu a nakonec každou kulku.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Já bych toto dílo neodsuzoval. Není to taková ta pecka, která by ve mně vzbuzovala nějaké nadšení, ale hezky jsem si vychutnával sledování. Nebýt Brolina a Goslinga, šel by tento film do kytek. Zaplaťpánbůh za ně! A když se k tomu přidala Emma Stone, třešnička na dortu. Zloduch se mi taky líbil, Sean Penn mistrovsky zahrál. Až na slabší dialogy a více propracované střílečky to byla pěkná podívaná.