Sousedská hlídka

55%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pro mě skvělá komedie okořeněná o mimozemskou invazi. Nechápu tak nízké hodnocení,už podle obsazení a tvůrců filmu se dá čekat,že sousedská hlídka bude stát na primitivních a sprostých vtipech a žádnou hloubku se v tom hledat nedá. Tahounem filmu je rozhodně Vince a Jonah,kteří ho přece jen posunuli o něco víš.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Myslím, že nežádám moc, když chci, aby komedie byla pokud možno aspoň trošku vtipná. Z takovéhleho námětu a nabušeného obsazení šlo vytřískat určitě o dost víc. 3.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Nic nezvyklého, nic překvapivého. Dobře natočená komedie s emzákama. Humorné scénky a hlášky. Samotný závěr v duchu sci-fi se dost dobře povedl.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
nechapem tu nenavist na okolo voci tomuto filmu. samozrejme nejde o nejake majstrovske dielo a dokonca ani humoru tu nie je tolko ako som cakal, ale par vybuchom smiechu som sa neubranil hlavne vdaka vaughnovy (ktory je po dlhej dobe opat vo vybornej forme a hlaskuje s prehladom) a mlademu hillovy (s kilamy sa vracia i jeho forma), skoda ze stiller sa snazi az prilis to hrat na vaznu notu co na skodu veci vobec nefunguje... dokazem si predstavit ze nejake mlade ucho v tom moze vidiet najlepsiu komediu vsetkych cias, podobne ako sme my (dnesni okolo 30nici) videli 80tkove komedie (v case pozrenia uchvatne, dnes maju obrovske mnozstvo hluchych miest)...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Tohle mohlo být TAK dobré! Má to správné obsazení, dostatečný rozpočet i patinu osmdesátkové "skorohororové" blbiny, která se nebojí ostřejšího přístupu. Paradoxně tomu ale zoufale chybí vtip. Sem tam se člověk něčemu zasměje, ale je toho hrozně málo. Když má komik krizi středního věku, vypadá to zřejmě nějak takhle. Akorát, že tady tu krizi mají rovnou čtyři.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
the Watch není tak špatná, jak se zde uvádí, je to taková ulítlá komedie, plná vulgarismu. Hlavně Hill a Vaughn mají pěkně prořízlou pusu, ale bez jejich vulgarismů by to byla jenom tuctově recyklovaná látka. Co je na tom, že je to kravina a všichni se tam chovají jako "debilové", the Watch nebyla dělaná na nějaké hlubokomyšlenkářské filosofické orgie, ale jen pro odreagování, což v mích očích splnila. Je to tak na 60 %, ale kvůli zdejšímu hodnocení přidávám jednu hvězdu navrch :-)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Příjemná parodie, kde se setkává stará generace ( Stiller, Vaughn ) s tou novou ( Hill ) A vypadá to tak, že staré generaci dochází dech, protože většina vtipů ve filmu obstarává právě Hill a jeho postava je skvělá. Bohužel zbytek sousedské hlídky je průměrný. Je to opravdu jen pohodová komedie na nějaký ten večer s kámoši, holkou atd.. ale že by jsem se k němu musel vracet to ne. 60%
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Bena Stillera jsem měl rád jen v jednom film a to byla Noc v muzeu. Tento film nic méně spojil dohromady docela zajímavou čtveřici, až příliš střeštěný scénář a příběh, že si prostě říkáte to je taková magořina a blbost, že to prostě musím dokoukat. Na konci si stejně řeknete, že to nic extra nebylo a mrsknete tam ty tři nebo dvě hvězdy.
kubas369
4 086 bodů
4
Tak na tohle jsem se doopravdy moc těšil ale bohužel zůstalo jen u toho. Další naprosto zabytá šance.
pantak
pantak
3 367 bodů
4
Tohle je další Benova šlápota do bláta!