Horší než smrt

56%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nejsem zrovna fanoušek původního filmu, ale pokud v něm něco fungovalo, tak kontrast důstojné britskosti a šílených situací... To zde nefunguje, protože všechny postavy jsou idioti, a že se jim dějí idiotské věci, je jen logické. Tudíž nevtipné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kdybych neznal britský originál, byl bych nadšen. Takhle je to jen otrocký přepis scény za scénou, tzn, že nic nového tenhle afro-americký remake nepřináší. Kdo je nezasažen originálem, bude spokojený. Kdo ale chce mermomocí hledat chyby, najde jich asi dost. Btw. Danny Glover bezchybný. 5/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
2
Výtrysk afroamerické trapnosti a pocit jako když někdo hovínko tlačí přes sítko a myslí si, že rozkvete. Nicméně mě to přimělo k tomu, že se podívám na britský originál, jestli je to také taková katastrofa. Já nechápu jak tohle vůbec někdo může natočit, podepsat se pod to a vydávat to za komedii, to je nad rámec mého chápání.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Říkejte si všichni, co chcete. Jasně, chápu vás, že je pro vás anglický originál lepší, ale sto lidí, sto chutí, tak konečně pochopte, že se někomu může líbit i tenhle americký remake. Pro mě byl tenhle film vtipnější, než ten původní.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Milionkrát lepší a zábavnější než originál! Já tyhle negrovský komedie můžu. Většinu filmu jsem se příšerně smál a byla to prostě prdel. Od tohohle filmu jsem čekal málo ale příšerně mě překvapil a je to o hodně lepší než originál. Ten je oproti tomuhle jen trapná komedie, ve které se ani pořádně nezasmějete.
Mikik4444
3 899 bodů
spletl jsem se s verzí 2007
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
2
Klasicky černošská preafektovaná paródia na zábavu. Čierny humor v podaní čiernych hercov pȏsobí dosť lacno a s pȏvodnou britskou komédiou sa to nedá ani porovnávať. Najhorší bol ale James. Je to totálne neschopné, nesympatické poleno a jeho snaha o herectvo je smiešna. Do tohto sa radšej nemali púšťať.