Zatímco spíš

74%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Po asiatech převzali štafetu hororových tahounů Španělé, o tom už není sporu. Zatímco spíš není žádná pecka nepopsatelných rozměrů, ale je to příjemný film natočený jakoby s lehkou rukou, přirozeně. Příjemný na zabití večera.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Balaguerův podařený, místy až černohumorný zářez na poli thrilleru. A teď už další Rec. 7.5/10
Pas
Pas
6 225 bodů
9
Fantom domu Španělé opět dokazují naplno své přednosti na poli napínavého thrilleru, tentokráte s hodně lehkou hororovou atmosférou. Film boduje hlavně chytrým scénářem, který postupem času graduje. Přiznám se že ani při sledování úvodní rozvláčné dvacetiminutovky jsem ani na moment nezapochyboval, že by mě film mohl jakkoliv zklamat. Samotná představa, zda-li se s člověkem v noci neděje nic zvláštního během spánku, je docela silně znepokojivá.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Film, který má všechno. Skvělého záporáka, brutální scénu, skvělé výkony herců a skvělej konec. Ještě nikdy jsem tolik nefandil hlavnímu záporákovy. Nehorázně jsem se bavil tím, jak ničil život Mimi. To stupňování! Začíná to nevinně a končí to nádhernou scénou s dopisem. Tenhle film má všechno co správný thriller( rozhodně né horror ) má mít. 95%
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Příliš mnoho minut na tak málo dusnější atmosféry, která je navíc z většiny času příliš křečovitě vykonstruovaná a vše působí uměle, přehnaně a zároveň strašně nudně. I když se film snaží budovat zajímavé momenty a několikrát se mu to i povede, tak to okamžitě shodí ze stolu nějakou nelogičností.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Nevím jestli to byl Balaguerónův d'ábelský úmysl,nebo jen malá úchylná zvrácenost,kterou z diváka vymáčkne.Ale já měl během některých scén,dost divné choutky (s holčičkou,nebo Clárou),kdy sexuální scény nedal na filmové plátno,ale ponechal to v naší mysli (představivosti).Tosar jako záporák perfektně pasuje (v budoucnosti o Tosarovy ještě uslyšíme).Neodolatelně černohumorný a výborně zvrácený thriller,který nás vůbec nešetří a když si říkáme,že už nic silnějšího příjít nemůže, Balagueró nás opláchne kýblem krve.
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Co se mi musí honit hlavou, aby mi narostly dost velké koule na to, abych mohl tajně spát v cizí posteli? Tak o tom jsem přemýšlel velkou část filmu, který je to tak trochu nepravděpodobný, skřípe, ale místy je tak napínavý, že hltáte každé filmové políčko a potíte se víc než vlezlý domovník. Takže ve výsledku to bylo docela příjemné čekání na rozuzlení mozkových závitů hlavní postavy. Domovník César si myslím právem zaslouží titul Hrdiny roku, protože takové koule, jako má on, nemá ani John McLane.