Výměna manželek

30%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
1
Tento pořad mohl vzniknout opravdu jen v této době. Lidský hyenismus je totiž na vrcholové úrovní a český národ se nemůže nabažit sledováním lidského neštěstí. Do této reality show se hlásí v posledních letech doslova trosky a pochybné lidské charaktery. Nikdo se soudností by se tohoto divadla nezúčastnil.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Zábava pro ubožáky, kteří si patrně potřebují dokazovat, že v některých domácnostech to funguje na ještě větší pytel, než u nich doma. Jiný důvod, proč sledovat hádky, naschvály, obviňování, pruzení, neshody a trapnosti všeho druhu, si nedovedu představit. Pro člověka s normálními rodinnými vztahy a vyšším než hluboce podprůměrným sebevědomím nekoukatelná příšernost.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Dobrá sonda do hlubin českých rodin. Manželské páry, které se tohoto účastní, musí být trošku masochysti. Samozřejmě že televize vybírá extrémní lidi, aby to mělo sledovanost, přesto je dobré se podívat, jak někteří lidé žijí a co je v naší republice možné :)
lamps
lamps
15 155 bodů
0
Ať už na to nahlížím z jakéhokoli hlediska, stejně mi Výměna manželek připadá jako vrcholně odpudivá a nelidská záležitost. Nevím, co se musí lidem přihodit, aby se do něčeho takového přihlásili.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Někdy je to síla, jak někteří žijí. A ještě to ukazovat veřejně. A to nemluvě o výměnách svých žen kvůli penězům jako pasáci.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Na tento pořad bych se nemohla dívat pořád. Ale některé díly jsem viděla a některé mě i velmi zaujaly! (Např. ten s homosexuálním kubánským módním návrhářem Osmany Laffitou.) A někdy se člověk potřebuje na něco takového podívat, aby si pak vážil svého partnera, aniž by se do něčeho podobného přihlašoval! Ostatně deset dní je něco maličko přes týden, nechápu, proč s tím některé (někteří) tolik nadělají - slzičky, depky, aj. Když se dali "na vojnu", tak snad zatnu zuby a deset dní přežiju! Ne?!
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
aneb cesta do hloubin českých rodin, a následného prozření že vaše ujeblá rodina je ještě v pořádku.. dokážu si přiznat, že se nad Výměnou ujebávám smíchy, ale dostat takovou Milenu z Ústí do mého porno doupěte je nad mé pokolení, a neumím si představit, kdo by se z nás první zcvoknul. // gilty pležr 🖤
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 209 bodů
3
No co k tomu říct jak už název vypovídá,Vyměníte si s někým manželku? Nevím kdo by normalni to udělal.. Samozřejmě se tam hlásí alkoholici, fetaci a nebo ještě hůř lidi kteří si myslí, že je u nich vše v pořádku ale není.... Spína, hnus, teror,a to nemluvím o vydírání kameramanem a následně sebevraždě jednoho z ucastnenych, tím tento pořad dostal nový rozměr, tak na co čekáme hlásíme se.. Je odporný co lidi dokážou udělat pro pár korun
Evah
Evah
2 093 bodů
0
tento pořad úplně nesnáším, ukazují děti ve velmi trapných situacích, které dost možná povedou k tomu, že budou ve škole šikanované, vyloženě vyhledávají lidi, kterým nevadí za peníze ze sebe udělat bizár aby měli víc peněz na cigarety a alkohol, který nemůžou omezit ani v době natáčení
  • divák se cítí jako něco víc
  • nechápu jak někoho může těšit když vidí jak v takovém prostředí vyrůstají děti
Jonák
Jonák
1 659 bodů
5
Bereme-li to jako takovou sondu, takový náhled do českých rodin, tak asi i místy zajímavé. Viděl jsem cca 10 dílů (ve velkém časovém rozptylu) a musím uznat, že mě to možná i trochu bavilo. Ačkoli televize vybírá kombinaci účastníků často za účelem bizáru - větší sledovanosti, nebo je velmi častý jev, že se do pořadu hlásí rodiny víceméně jen kvůli penězům tak i tak mi to přijde prostě trochu zajímavý koncept. Česká televizní scéna by nebyla úplná, kdyby jsme zde neměli i tento zahraniční formát.
  • Děti, které často nevnímají dosah a do pořadu jsou často třeba i bez jejich souhlasu zakomponovány (což je ovšem vina rodičů...)