The Loved Ones

68%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Hodně slušný kousek. Možná že to chtělo ještě maličko přitlačit na množství zobrazeného násilí, ale i tak hodně povedený horor, který těží ze staré dobré rodinné úchylnosti.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Boužel i přes počáteční zajímavost sběhne Loved Ones v pouhou sbírku tradičních klišé, nelogičností a nedomyšlenosti. Film sice utekl jako voda (80 minut), nicméně o nějaké "zábavě" nebo napětí tady moc řeč být nemůže...4/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
A pak že je láska krásnej cit. Když jsem sledoval, kterak značně narušená romantická duše zahajuje pokus o lobotomii jejího vysněného prince, byl jsem konečně rád, že na mě vyzývavě pomrkává leda náš kocour, když chce dostat nažrat. Koncept prolínání dvou takřka nesouvisejících linií, v nichž vidíme planoucí pubertální touhy vždy z jiné perspektivy (přičemž docílení vysněného vrzu s metalovou divou je rozhodně tou příjemnější a radostnější), je docela fajn a dvojice záporáků vzbuzuje odpor, jaký dlouho nepamatuji, ale potenciál zůstává jinak celkem nenaplněn. Už pár dní po projekci mi vzpomínky na film bohužel splývají a do popředí vystupuje jen několik odvážných a zajímavých scén, byť jsem svázanému a sexuálně obtěžovanému chudákovi celou dobu fandil a těch pár segmentů z hlavy asi nevyženu.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
A takovej nádhernej vztah mezi tatínkem a dcerkou to byl :D Tohle je dobře úchynej film, skvěle podaný příběh o tak trochu jiné rodince. Pomučeníčko bylo luxusní, někdy mě to zabolelo i za Brenta. 84 minut je úžasnej čas, není to zbytečně natahovaný, takže to nenudí a baví to celou dobu filmu. Konec je dost vyhrocenej, což je jedině dobře, takovej film jsem hledal, nikdy jsem nečekal, že něco takovýho naservírují zrovna v Austrálii, ale mýlil jsem se, vážně boží film, nemám tomu co vytknout.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Hodnocení nechápu, nic mi to neřeklo. Vedlejší dějové linie byli ve filmu naprosto k ničemu, jen k prodloužení délky. Co se týče zombies ve sklepě, kdy, jak, proč? Nikdo nic neřekne. A tak je to celý film. Nesmysly v každé minutě ale asi nikomu nevadili jak tak koukám..Opravdu samé otázky, ale stejně neni o čem mluvit..Takže ve finále je jediné co se dá na filmu hodnotit nadlidský výkon australského Pepkulesa, který dokáže vylézt po hromadě mrtvol ze sklepa, jet autem a kupodivu i mluvit, po 2 dírách v lebce způsobených vrtačkou. A ten hodnotím jako celý film - no děs...