Hurá do Afriky!

51%
Hurá do Afriky!

Idilický a bezstarostný svět surikaty Billyho a vegetariánského lva Socrata v Botswaně naruší nečekané události. Začnou se do něj stahovat nespokojená zvířátka z celého světa - na odtržené kře připlouvá medvědice Sushi, objeví se tu i klokan Doby a tasmánský čert Smiley, kteří prchají před požáry z Austrálie, nebo galapážské želvy Winfred a Winston. Aby toho nebylo málo deltou řeky Okavango letos neproudí voda a zvířátka tak nemají co pít a jíst. Vydávají se tedy za dobrodružstvím, aby vypátrali příčiny nedostatku vody a zjišťují, že je na vinně marnost lidí, kteří nedaleko vystavěli přehradu na zásobování místního hotelového rezortu vodou. Dokáží zvířátka lidi obelstít, aby získali zpět tak moc k životu potřebnou tekutinu?




filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Animák s velkou myšlenkou. Škoda, že dokonale animáci s velkou myšlenkou fungují jenom u Pixaru. Některé interakce postav jsou fajn, animace je ucházející ale tento animák si co se týče svého děje (a hlavně myšlenky a finále) ukousl až moc velké sousto.
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
Moc krásný animák o zvířatech z Afriky i z jiných částí světa, kde nejsou šťastni a tak pár želv z Galapág, lední medvědice, klokan, tazmánský čert a kohout z Francie míří do Afriky, kde by mohli mít svůj nový domov. Vaše děti to bude určitě bavit. :)
hroufie
1 416 bodů
2
Pro mě velké zklamání, čekal jsem toho mnohem více. Nevím jak ostatním, ale mě se nelíbila ani ta animace.

Dodatečné informace

Původní název:
Konferenz der Tiere (více)
  • NSR Hurá do Afriky!
  • NSR Konferenz der Tiere
  • NSR Animals United
Premiéra v ČR:
22. 3. 2012
Distributor:
Intersonic
Země původu:
NSR, Německo
Čeština:
Hurá do Afriky! je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch