Milionový závod

68%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Podle obsazení a režiséra jsem čekal crazy komedii a dostal jsem "jen" solidní komedii. Tolik hvězdných jmen a tolik nevyužitého potenciálu. Je zde sice spousty gagu a různých zábavných situací,jenže většina z nich není tak zábavná jak mohla ve výsledku být.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Plejáda skvělých herců se sešla v této snad nejbláznivější komedii, jaká v roce 2001 vznikla. Spousta gagů, ztřeštěností a etud v závodu, jaký tady ještě nebyl. Že to pořádá milionář jen tak pro zábavu bohaté smetánky sice nepřekvapí, avšak dějově a nápady je to vše dotaženo do naprosté dokonalosti. Co postava, to osobitý charakter, který je v rámci humoru a scén plně využit. Děj je sice prostinký, ale o ten tu v podstatě ani nejde i když je námětem daný. Film pobaví a to mělo být tvůrčím úmyslem, což se povedlo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
V mnoha ohledech film mého dětství. Nejsem ale typ podléhající nostalgii.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Hodně bláznivá a celkem vydařená komedie, která výrazně dojíždí pouze na hrozivý závěr. Jerry Zucker má humor v krvi, a tady mu v naplňování jeho fantazie dopomáhalo bez debat skvělé herecké obsazení, jehož hvězdný lesk je na film takového typu opravdu nevídaný. Nejvíce pozornosti na sebe strhuje, samozřejmě, Atkinson, který opět předvádí další šílenou variaci na Mr.Beana, ale za zmínku stojí i ostatní v čele s rozježenou Whoopi Goldberg a neodolatelným Lovitzem, při jehož vpádu na sešlost válečných veteránů mě popadal hysterický smích. Ale přestože zábava byla velmi rozmanitá, film utekl celkem rychle a některé scény mi zůstanou v paměti ještě hodně dlouho, za, omluvte mi ten výraz, zprasený konec si to ode mě víc než průměrné hodnocení prostě nezaslouží..
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
skvela komédia, kde sa však bohužial vynikajúce scény nestriadaju s vybornymi ale o dost slabsimi scenami. cleese a atkinson sú bozsky, zvyšok (hlavne lovitz a jeho rodinka) ujde. nenechajte si újsť muzeum barbie a zraz veteránov!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Vcelku dobrá komedie s Rowanem Atkinsonem a dalšími Hollywoodskými hvězdami.Svižná i vtipná komedie.Dobrá třeba na víkendové shlédnutí...
Kuca25
2 132 bodů
6
Milionový závod je typická komedie ze začátku 21.století. Také tomu nasvědčuje obsazení. Co se týče námětu, tak ten je parádní. Náhodně vybraný lidé, kteří dostanou šanci závodit o milion. Problem je však že je ze snímků cítit malý rozpočet a také trochu horší scenáristy. Celá komedie není nijak průlomová nebo nezapomenutelná, ale rozhodně pobaví a po shlédnutí vám nebude vadit že jste se rozhodli právě pro tenhle snímek.
Evah
Evah
2 128 bodů
8
Super roadtrip komedie s mnoha slavnými herci, většina scén je skutečně hodně vtipných i po více shlédnutích, úplně miluji: Měli jste si koupit veverku. Příjemná oddychovka na večer. Závod šesti lidí, kteří soutěží o velkou výhru a každý zažívá jiné strasti.