Můj vysvlečenej deník

49%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
90 minut prázdnoty,které se Dolenský ani neobtěžoval naplnit něčím jako je děj. Snímek je příliš naivní a nedokáže ani reálně pojmout problémy dnešní mládeže. Herci jsou slušně obsazení,ale snímek je prostě celý o ničem. Spousta zajímavých obrazů,ale k čemu,když snímek není schopný smysluplně odvyprávět problémy jedné dívky.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Je hezké, že už naši filmaři dokáží zaplácnout 100 minut "věcmi" tak, aby se na plátně alespoň "něco" dělo. Moc to nedrží pohromadě a nedává smysl, ale furt se "něco" děje.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3.5
Čekal jsem zvrhlý film o nemravných povídkách, které si do deníčku píše dospívající studentka, ale místo toho jsem se většinu filmu nudil u strohého vyprávění o životě trošku narušené holky.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
4
Dokud se budou v Česku financovat scénáře a herci na filmy jako je tenhle, tak tu tuzemská kinematografie bude vypadat furt stějně tak zoufale jako doteď.. Nuda toho nejhoršího ražení, tohle je tak strašně obyčejnej příběh, že by podle toho nešla napsat ani kniha natožpak natočit film.- jen tady je možný oboje...
lucyky
1 353 bodů
4
Také si myslím, že název je zavádějící. Bylo to moc překombinované o ničem. Příběh se plynule nevyvíjel.