Před svatbou ne!

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Název sice napovídá, že by nás mohla čekat pubertální komedie plna oplzlostí a vulgarit. Jenže tomu tak není, protože opět zafungoval amaterismus v českém překladě, který nemá s tím originálním nic společného. Tato komedie nejenže je výborná, ale dokonce i skvěle obsazená. Hackman je naprosto geniální! Už jen kvůli němu stojí snímek za vidění.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Matka s dcerou podvodným vztahem okrádají bohaté muže. Tak tento námět hodně připomíná český snímek ‘Světáci’. Jiřinu Šejbalovou v roli matky a její tři dcery si musí vybavit naprosto každý. V tomto americkém snímku to mají obě velmi dobře promyšlené a pracují v týmu. V hlavní roli Sigourney Weaver a Jennifer Love Hewitt a když se na ně mužské oko podívá, není divu, že se jim daří. V mužských protipólech jsou Gene Hackman coby velice odpudivý silný kuřák a Jason Lee v podobě lehce naivního mladíka. Snímek je zábavný v celé své koncepci a je v podstatě určen pro každou věkovou hranici. Každý si tu pro pobavení najde to své a není toho málo. Romantický podklad příběhu přidává další rozměr a určitý dějový vývoj. Svým způsobem je to celkově poněkud hloupé, ale divácký zážitek přináší a to jde především.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Fikané triky dcery s matkou, jak dosáhnout bohatství. Chytrá komedie co určitě nudit nebude.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Tuhle výbornou americkou komedii stojí za to vidět už jen kvůli skvostně nechutnému notorickému kuřákovy v podání Gena Hackmana, na kterého jen tak nezapomenete a jeho hlášky jsou taktéž skvostné. Sigourney Weaver v roli mrchy a ani ostatní herci zde opravdu nezahálí. Scénáristi se zde skvěle utrhli ze řetězu a tak vzniknul tenhle výborný, zábavný úlet.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
10
Matka a dcera Angela a Wendy mají společný byznys, ve kterém okrádají muže. Finta spočívá v tom, že se vdají za muže, kterému slíbí sex až po svatbě. Ihned po obřadu ta druhá svede jejího manžela a pak získají velké odškodné během rozvodu. Celé to funguje než se Wendy skutečně zamiluje. Chvílemi propadne touze svého milého taky okrást, ale nakonec vše dobře dopadne. Angela si nakonec svůj byznys zařídí společně s jejím bývalým manželem Deanem.