Kameňák

41%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
První kameňák mne docela pobavil. Vždy jsem měla ráda vtipy a i proto jsem si tento film docela oblíbila. Samozřejmě se nejedná o žádné veledílo,ale svůj účel to vždy splnilo a plní,protože mě dokáže rozesmát. Podle toho co točí Troška dnes (Babovřesky) je Kameňák veledílo.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Ke kameňákům celkově se dá říci jediné. Pokud vidíte film rychlepo uvedení do kin, tak se můžete těšit na 2-3 nové vtipy zasazené do jednoduchého děje. Stačí prostě dát mozek do režimu Stand-by a jen se dívat. Neužijete si filmovou kvalitu, ale občasný smích není vyloučen.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
3
Shromáždit nejznámější anekdoty, poskládat je za sebe tak aby na sebe co nejlépe navazovali a natočit s nimi film nebyl zase až tak špatný nápad. Úkol to byl však velmi odvážný a nelehký. No, a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Neustávající humor se na nás valí téměř kulometnou salvou, takže co se ještě nedosmějeme jedné anekdotě, už je tu druhý. Nic naplat, čeho je moc, toho je příliš. Ve filmu neexistuje děj, tudíž nelze vyjádřit o čem to vlastně bylo. Celé to vypadá jako estráda hodící se třeba na silvestra. Je to celé nedotažené a dosti kýčovité. Je podobnost s TV pořadem > Tele Tele < čistě náhodná? Nevím jak si to Zdeněk Troška přestavoval, ale myslím si, že autoři měli na scénáři daleko více zapracovat. Pro milovníky dobrých vtipů, anekdot a kameňáku povinné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
To se svým způsobem musí vidět. Zrůdný nevkus od burana pro burany.
Fingon
16 886 bodů
0
Když řeknu, že to mohlo být horší, věřit mi nebudete:-) Větší sranda než tohle byl Film o filmu, kde se ukazovalo, co má Troška nejradši za boty a jakou mu dalo práci přesvědčovat starou stařenku, v druhém díle znásilňující mužskou populaci Kameňákova. Čert vem nějakej Kameňák, co se budu rozčilovat!
lamps
lamps
15 156 bodů
2.5
Jestli tohle má být náš novodobý národní humor. tak si balím kufry a emigruju klidně někam na Sibiř. Vemte si, kdyby na naší planetě opravdu přistáli mimozemšťané. To by si takhle pustili televizi, aby zjistili, jak se jako naše rasa baví, a dostalo by se jim té cti vidět nahého Václava Vydru, kterak stojí před zrcadlem a pochvalně se vyjadřuje o svém přirození. To by pak v tom horším případě rovnou odsoudili náš národ k záhubě anebo by nám udělali tu nesmírnou radost a žádali o vydání režiséra Trošky. Nevím jak Vy, ale já bych ho asi obětoval..
bayern
13 716 bodů
0.5
Co k tomuto spektáklu napsat.Pan Troška měl zůstat u svých úlisných pohádek a nepouštět se na dráhu hrůzy a kýče,ale pro mdlé povahy krásný film na usnutí u televize!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Vtípky, srandičky a hovadinky.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
Film ,ktorý mi ukázal ako zle je na tom súčasná slovenská a česká kinematografia ,keď urobia film o vtipoch z doby ranných deväťdesiatych rokov ,ktoré dneska už nikomu neprídu vtipné. Ak hľadáte niečo pri čom by ste si skrátili život potom je to skvelá voľba a ak k tomu pridáte seriál Premiér ,dostanete ultimátne kombo a to sa predsa vyplatí ,nie? Najviac mi ,ale rozum stojí nad tým ,prečo má tento film 4 pokračovania a seriálovú verziu...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
První díl diskutabilní trilogie (dnes už víc, ale základ byl tady) dopadl oproti pokračováním ještě docela dobře. Film, sestavený jen z vtipů a ještě k tomu udržet nějaký příběh, to muselo být velmi náročné. V prvním Kameňáku se ale na rozdíl od dalších dílů a seriálu povedlo dávkovat vtipy s citem, některé udělat i rozvíjející (modrá voda) a ještě mít nějaký příběh. Nenáročná věc, ale v televizi zlepší vždycky náladu.