Zátah

79%
Zátah
Zátah (The Raid) je indonéský akční film. V Jakartě se chystá poručík Wahyu se svým policejním komandem k zásahu na úkryt nebezpečného drogového bosse. Akce se ale ošklivě zvrtne a Wahyu a jeho muži uvíznou v sedmém patře budovy plné po zuby ozbrojených mužů. Zásoby munice docházejí a na pokud chtějí policisté přežít a dostat se z pasti, budou muset přijít na řadu jejich bojové schopnosti i všechny dostupné zbraně, které mohou najít...



Recenze: Zátah

Kinobox.cz
85%

I přes finální škobrtnutí je Zátah naprosto výbornou žánrovkou a mimo jiné může sloužit jako základ k diskuzi na téma, co vše lze natočit za málo peněz. Snímek totiž stál v přepočtu cca 20 milionů korun, tedy zhruba polovinu toho, co stojí běžný český film. Takže se ptám: Proč tohle nedokážeme u nás?


Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Akce, jako noha.. Asijská tvorba je vždy zajímavá a když se to uchopí takto, je to skvělé. Sice hektolitry krve, spousta soubojů může chvílemi někomu lézt krkem a ani já nepatřím k těm, kteří se dívají na krváky a kung-fu patlanice. Zde je to ale zasazeno do dobrého příběhu i prostřední. Indonésské zpracování mě hodně bavilo. 85%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Brutální exhibice akce plné soubojů a přestřelek. Žádné použití lan, žádné speciální efekty. Vše co je tu k vidění tají dech. Děj by se dal říci jedním souvětím, ale o ten tu vůbec nejde. Kdysi dávno byli takovéto filmy k vidění z produkce HK. Indonéská produkce tomuto žánru dělá čest a dává do toho opravdu všechno. A přitom stačí tak málo. Jedna větší bytovka plná mafie a zpackaná policejní přepadovka. Chvílemi to dokonce vypadá jak videohra, ale nakonec proč ne. Je na co se koukat a to je tady to hlavní.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Akční symfonie. Když je ten film v pohybu, je to pecka maximální jakosti. Když se byť na okamžik zastaví, začne blikat červená kontrolka. Naštěstí se nezastavuje tak často, aby to bránilo zážitku. Větší poměr soubojů oproti slovům bych ale přece jenom bral, protože ta jsou tu zbytečná.


Dodatečné informace

Původní název:
Serbuan maut (více)
  • Indonésie Zátah
  • Indonésie Serbuan maut
  • Indonésie The Raid
  • Indonésie The Raid: Redemption
  • Indonésie Zátah: Vykoupení
Země původu:
Indonésie
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zátah


Podobné


Powered byJustWatch