LittleBigPlanet 2

83%
LittleBigPlanet 2
LittleBigPlanet 2

Pokračování geniální hopsačky je zde! Přináší pět zbrusu nových perfektně promyšlených příběhových linií - užijte si Techno Renaissance, kde v kůži postavičky podobné Leonardu da Vincimu prožijete italskou futuristickou renesanci a hopsejte v levelu plném šílených vynálezů. Steam & Cake vás vrhne do steampunkové reality nepovedeného čajového dýchánku. Prostřílíte se ven? Neon Propaganda donutí Sackboye osvobozovat dělníky v industriálním světě a prostředí plakátů jako za studené války. Fluffy High trochu odlehčí a přenese vás do světa chlupatých ovcí, králíčků a různých nadpozemských stvoření. Designer Organic skvěle míchá ekoarchitekturu s přísně designově ovládanou verzí přírody - tato část hry se nejvíce přiblíží přírodnímu prostředí. A konečně epizoda Hand-made Arcade pro vás připraví bombónek v podobě levelu inspirovaných starými legendárními adventurami. Singleplayerem však celá hra nekončí.

Nová hra cílí také na nejširší možnosti rozšíření a přizpůsobení, která má umožnit vytvořit v interaktivním prostředí LittleBigPlanet zcela novou hru. S novým editorem jde vytvořit opravdu všechno a ne jen další plošinovku či level.

Hra má širokou základnu fanoušku a proto budete mít vždy s kým hrát a sdílet vaše nové levely, či stahovat je od kamarádů po celém světě.



Dodatečné informace

Původní název:
LittleBigPlanet 2 (více)
  • Velká Británie LittleBigPlanet 2
Země původu:
Velká Británie, USA