Vesnice roku

67%
Vesnice roku
Plakát traileru
Josef Loucký je oblíbený starosta vesničky Sedlčánky a má ambice získat prestižní titul VESNICE ROKU. Obec už má k jistému vítězství téměř vše nezbytné. V různých podobách tu parodují veřejnou knihovnu, muzeum, veřejné koupaliště či bruslení. Jediné co jim schází k úspěchu je kanalizace. Starosta má přislíbenou dotaci na výstavbu čističky, když bude mít do dvou týdnů vykopané kanály přes celou vesnici. Díky jeho péči má však obec úplně novou silnici a chodníky. Zbývá tedy jediná možnost. Kanalizace povede přes zahrádky. Všichni s tímto plánem souhlasí, až na jednoho, starostova tchána Topola.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zajímavý kraťas, který by mohl o chlup lépe fungovat jako úvodní díl nějakého seriálu, hlavně díky sympatickým postavám a kvalitnímu obsazení. 6/10
avenis
avenis
8 056 bodů
10
To se to natáčí s hvězdnými herci, když producenta dělá vnuk jednoho z nich... :-) Každopádně toto absolventské dílko je svěží a příjemná podívaná. A je fajn, že naše filmové "celebrity" nenosí nos nahoru a klidně se účastní natáčení filmů, které ani nikdo nekomentuje... Mně se to líbilo a bavila jsem se.
(10.3.2015)
lukas
lukas
1 523 bodů
Žeby noví Muži v říji?

Dodatečné informace

Původní název:
Vesnice roku (více)
  • Česká republika Vesnice roku
  • Česká republika Village of the Year
Premiéra v ČR:
28. 9. 2011
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění