Český lev 2011 - hlavní večer

?
Český lev 2011 - hlavní večer
Plakát traileru

Galavečer 19. ročníku výročních filmových cen Český lev proběhl 3. března ve 20 hodin ve Velkém sále pražské Lucerny v přímém přenosu na ČT1. Průvodcem večera byla zpěvačka Lucie Bílá.


Scénář:

výfuk
výfuk
2 975 bodů
2.5
Překvapilo mě hlavně, že Rodina je základ státu nezískala ani jednoho Lva, dále třeba že Karel Roden opět nezasvítil a je mi toho líto. Film jako Hlídač č. 47 se Lidicím rovnat nemůže a za Hlídače dostane Lva? Alois Nebel jako čtyři Lvy - celkem pěkné, ale má i na víc. Překvapení Poupat, jelikož poslední čtyři (nebo tři) Lvy získaly ony. Poupata které se zdají amaterská získala čtyři Lvy, což je trochu víc překvapivé. Film Dům mě téže překvapil - na poslední chvíli natočený film získal jednoho Lva a mohl i druhého. Velice mě překvapilo vítězství Hynka Čermáka jako policisty ve filmu Nevinnost - až neuvěřitelný výkon, jelikož měl O. Kaiser dokonce dvě želíska v ohni na jednou a tak jest to velmi zajímavé. Opět pár vítězství Jana Hřebejka, bez kterého by se zřejmě Č. Lev neobešel - skvěle. Přínos od Josefa Somra mě velmi zaujal a překvapil. Divácký nej... film Muži v naději se dalo čekat už koncem září, jelokož lidé minulý rok moc do kina prý nechodily a musím říci, že ikdyž je Jiří Vejdělek velice mezi lidmi oblíbený, tak i přesto vyhrál Lvy pouze o sledovanosti, rád bych aby J. Vejdělek se dočkal alespoň jednoho Lva - normálního - a možná časem i za Přínos filmu - ale to bude ještě spoustu let. Výkon Lucie Bílé mě velmi zklamal a nezapůsobil, ona by si nezasloužila moderaovat ani Slavíka, natož Č. lva. Nakonec mě téže zklamalo překomponování Vážné a klasické hudby - předělat takto Eine Kleine Nachtmusik, nebo Vltavu - největší hamba. Chci poděkovat těm kteří toto čtou, protože to ho je mnoho. Dám dvě protože se mě líbilo udělení a taky mě celkem pobavila událost Jiřího Pechy s ukradnutým lvem :-)...
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
8.5
Večer byl dobrý, asi zbytečná zaujatost vůči Lucii (host), i když Eva a Vašek, to by byla jízda :). Myslím, že Lucie odvedla velmi slušnou práci pro Lva! Za mě OK!

Dodatečné informace

Původní název:
Český lev 2011 - hlavní večer (více)
  • Česká republika Český lev 2011 - hlavní večer
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění