Kate a Leopold

67%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Tomuhle říkám romantický film. Kate a Leopold mají vše co bych od romantického filmu očekával. Jiskření mezi Ryan a Jackmanem působí reálně a před kamerou z nich přímo vyzařovala zamilovanost. Vysel jsem na každém slově vydaném z jejich úst. Příběh je originální a výborně pracuje s myšlenkou o cestování v čase. Je zde spousta zábavných situací,které nenuceně vychází z děje. Málokdy se zaměřuji i na vedlejší postavy,ale zde byli tak výborné,že se vyrovnali hlavním hrdinům.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Meg Ryan mi tady těžce nesedla (nevím jestli to je těma plastickýma operacema, ale vypadá tu prostě příšerně), naopak právě díky Hugh Jackmanovi se to dá bez nějakých následků dokoukat...Prostě průměrná romantika, kde mi navíc to cestování časem moc nedávalo smysl... 55%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Nostalgie, co k tomu říct. Vzpomínám jak jsem na tom byl s mou tehdejší velkou láskou ve Slovanském domě a v kině to rozhodně stálo zato. Nedávno to běželo v televizi a už to nebyla ani zdaleka taková pecka jako v kinosále. Každopádně herecky dvě stálice, tehdy ještě začínající Hugh Jackman a naopak už dosluhující americké zlatíčko Meg Ryan. OK.
avenis
avenis
7 963 bodů
7
... a jestli neumřeli, žijí dodnes... ááách jo, to byla ale hezká pohádka. Krásný, vysoký, ramenatý chlap, který má vychování, umí udělat snídani a nedobývá se hned do kalhotek. Takový opravdu mohl přicestovat jen z minulosti. Nezbývá než doufat, že to zase jednou přijde do módy. Tedy doporučení: shlédnout s krabicí papírových kapesníků (pokud jste, dámy, právě po rozchodu). (27.9.2021)
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Přenádherná romantická komedie s jednoduchou myšlenkou, která je zde ale originálně pojata. Celý dojem pak dotváří skvělý výkon Hugh Jackmana a nádherné Meg Ryan.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Tady to mám zajímavý. Já totiž fakt nemusim Meg Ryan, ale Jackmana mám dost rád. Ale i přesto byl Kate a Leopold super. Jedna z těch slaďáren kterou přetrpim rád. Když dávaj v bedně prd a na některym kanálu beží tahle pecka, rád se kouknu znovu :) 75%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Hughovi Jackmanovi role galantního šlechtice Leopolda z minulosti dokonale sedla a Meg Ryanová se snad pro tyhle role zaměstnaných, úspěšných a přesto milých a chápajících žen doslova narodila. Dohromady tvoří velmi sympatický ústřední pár romantické podívané, která by bez nich byla zřejmě jen tuctovým nápadem, ale takhle má docela šmrnc.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Dávám 70 procent za vynikající výkon Meg Ryan.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Moc pěkná a zajímavá komedie.
Medúska
Medúska
947 bodů
8
Roztomilá romantická historická sci-fi. Hugh Jackman je fešák a v tomto filmu mu to moc sluší.