Můj otec je šílenec

65%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Asi nejlepší Sandleruv film,nooo možná jeden z nejlepších. Všechny filmy jsou si vesměs podobné a to je dobře,protože právě tak to mám rád. Můj otec je šílenec mě neuvěřitelně bavil. Je to tak na hranici 4-5 hvězdiček. Skvělý nápad na film,každý kdo má sexy učitelku nad tím musel aspoň jednou přemýšlet jaký by to bylo a Adam nám to ukazuje v takové formě,že se ještě teď popadám za břicho.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Adam Sandler zklame v komedii málokdy a ani v tomto jinak průměrném filmu se tak nestalo. I když se jedná a jednoduchou komedii, tak to funguje. Zasmál jsem se a to je účel. Je to ale komedie jednoho muže, ostatní herci jen sekundují. za mě 70%. odpočinková komedie.. vypnout mozek a bavit se přisprostlým humorem.. proč ne, i to je někdy potřeba.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nemůžu jinak. Asi po 30 minutách, kdy se tak nějak pořád střídaly 2 fain fórky s nějakým absoultně trapným, to vypadalo na slabší průměr. Na(ne)štěstí jsem se ale brzy naladil na tu správnou vlnu, takže za sebe můžu říct, že me Donny Berger, Han Solo a Vannila Ice naprosto přejeli. Když ve filmu, ve kterém se dokonce mihne Ian Ziering, dělá oplzlosti Sandler na Susan Sarandon a opíchá její vlastní dceru - tak ten film přece nemůže být špatný :) 7.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Pekelně ostrá motherfucker úloha sedí Sandlerovi trochu překvapivě jako ulitá a nutno uznat, že divák s vrozenou tolerancí k buranskému a zvrhlému humoru ocení tenhle šílený bezbariérní flák daleko více než všechny Adamovy film od Trestné lavice. Já jsem na jeho komediích částečně odkojen, takže i tohle nadělení jsem přečkal bez psychické újmy a skoro s trvalým úšklebkem, ale té neuvěřitelné dějové pitomosti a neoriginality (ve smyslu neustálého omílání stejných vtipů) jsem si samozřejmě vědom a pro příště už zase raději sáhnu po něčem osvědčenějším ze Sandlerovy stagnující filmografie. Alespoň si zdejší part střihl s velkou chutí, což je opravdu asi jediným velkým pozitivem..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Svižně odvázaná komedie ve které se Adam Sandler dobře prezentoval jako podvraťácký, sprostě zábavný a bez okolků drzý otec. Roli zvládl výtečně a neváhal se pustit do role po hlavě. Bezva film co hodně pobavil.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Sandlerovska oda na americke buranstvo...
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Typická sandlerovka, ale ničím nepřekvapila. Výběr písniček stojí za zmínku, ale jinak slabší průměr. 46%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
Přisprostlá komedie o tom, jak Sandler jako kluk přefikl učitelku a vznikl Han Solo. Tak pár fórků tam je - onanování nad babičkou, Sandlerův mega penis nebo postříkané šaty nevěsty. "CO JE?!?" Ano, převládá tu primitivní a trapný humor. Co se režie týče, Sean Anders byl nominován jako nejhorší režisér (za tento počin) a to asi mluví za vše. - 50%.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
Co se to s tebou kur*a stalo, Adame? Kdysi jsem se u tvých filmů dost dobře bavil, protože měli alespoň nějakou úroveň, ale pak najednou přišla ta sračka jménem Jack a Jill a místo toho abych se bavil jsem se nudil, až mi kolikrát bylo i trapně. Musím uznat, že tenhle film je o něco lepší, ale stejně se na to skoro nedalo dívat. Takzvaně vtipným situacím ve filmu bych se zasmál leda kdyby mi bylo 12 let, protože u nich skoro pořád mluví sprostě, ale 12 mi už bohudík není, takže smůla. A může mi někdo vysvětlit, za co se utratilo těch 70 milionů z rozpočtu? To jim snad dělala účetnictví naše slavná Česká vláda, nebo co? 114 mučivých minut s totálně debilním českým dabingem, ten už tak špatnému filmu zatloukl poslední hřebíček do rakve... Sandlere, ať už bereš cokoliv, měl bys toho asi co nejdřív nechat, fakt to tvojí práci vůbec neprospívá.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
To bylo tak příšerně blbý! xD Ale smál jsem se celou dobu. Skvělá komedie, u který prostě vypnete a smějete se naprostejm blbostem. Pár trapnejch vtipů tam bylo ale tomu se žádná bláznivá komedie nevyhne. Já jsem byl nadmíru spokojenej! Skvěle strávenejch 114 minut.