Resistance 3

82%
Resistance 3

Resistance 3 se odehrává čtyři roky po tom, co Joseph Capelli vzdal boj s hrozbou Chiméry. Nyní se skrývá v úkrytu s manželkou, synem a ostatními přeživšími. V okamžiku, kdy přijde doktor Fyodor Malikov s nabídkou uštědřit ránu silám Chiméry, musí opustit bezpečí úkrytu a vydat se na strastiplnou cestu z Oklahomy až do New York City. Po cestě se setkává se zbytky civilizace, zničené v důsledku brutální invaze Chiméry z Resistance 2.

Ujměte se role Josepha Capelliho a vypravte se na hrdinské dobrodružství. Využít můžete široký arzenál nových vylepšitelných zbraní i širokou paletu těch osvědčených. K dispozici bude i kooperační systém kampaně umožňující hraní dvojice uživatelů online nebo v režimu split-screen (na rozdělené obrazovce). Užijete si také progresivní online multiplayer, podporu 3D či kompatibilitu funkcí PlayStation Move.




leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
První díl této série byl launch titul PS3 a - mimo jiné - neobsahoval achievementy. Přesto to je vynikající střílečka, u níž jsem strávil mnoho hodin. Druhý díl doplatil - stejně jako třeba u Killzone - na herní vývoj. Z mého pohledu byl přehnaně hardcorový s nadstandardní obtížností, což nemám rád. Resistance 3 se však naštěstí vrátila k původnímu konceptu a stylu a stala se jednou z nejlepších stříleček na PS3. Doporučuji.


Dodatečné informace

Původní název:
Resistance 3 (více)
  • USA Resistance 3
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění