Andělské oči

62%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Film natočený za hubičku. Scénář má vyšší potenciál, ale natočeno to bylo, jak bylo. Příběh dobrý, herecké obsazení jakbysmet, jen to zpracování spíše průměrné. Dobrý film, který nikoho nemůže urazit, ale nemusel bych ho vidět každý rok. Celkově mi to vychází na 65%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Taková tv blbinka s parádním obsazením, ale bohužel ospalým tempem a nepadnoucím Křížem, který hrál zase svého Šafránka. Pánové Abrahám a Preiss si to tak ukradli celé pro sebe, teda krom scén, ve kterých byla božská Zlata.
kawa
3 388 bodů
7.5
Léto 1947: Podvodní pojišťovací agenti z firmy Opora ve stáří mají pro své klienty z řad drobných živnostníků jediný přesvědčovací argument - bezelstný pohled plný pochopení a vstřícné laskavosti. Ale i jim je dáno naletět muži s "andělským" pohledem. Přepečlivě doslovný přepis oblíbené předlohy oblíbeného spisovatele. Divák se spokojeně baví, ale přece jen "něco" schází. Poslední role Miloše Kopeckého.
hp24
2 833 bodů
9.5
Poetický film, za jehož úspěchem stojí "spojení" hrabala s režisérem-básníkem Dušanem Kleinem. A především neuvěřitelná plejáda českých hereckých hvězd, z nichž každá dodá filmu osobité kouzlo. Jeden z mála filmů, na který jsem v r. 1994 šel do kina 3x a pokaždé objevil ve filmu ještě něco nového. A rád se na něj podívám i teď, když občas běží v televizi...