Jason X

40%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Nebylo to zas tak zlé jak to na první pohled může vypadat. Scénář je sice slabší,ale aspoň nabízí trochu originální prostředí ve kterém se film odehrává. Po všech těch vyvražďovačkách odehrávajících se v lese,nebo nějaké chatě je to příjemná změna. Škoda jen,že se trochu víc nezapracovalo na technické stránce filmu.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Jason nedá pokoj ani v daleké budoucnosti a řeže hlava nehlava. Zrození Jasona nedotažené vzhledem k předchozímu dílu. Proč nikdo sakra nešel zkontrolovat 450 let tu mladou paní?? :) No spousta hovadin se ve filmu najde.. ale je to opět výživná řežba a to v pravém slova smyslu. Strašné béčko, které ale má v řadě Pátků třináctého své místo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Skloubit Sci-Fi s klasickým psychopatickým zabijákem mi přišlo hodně trapné a nelogické. Jakási podobnost s vetřelci tady trochu zavání, přesto je tento díl opravdu, ale opravdu nevkusný ba dokonce směšný. Pozor ''RoboJason'' přichází. Postava Jasona Vorheese zde už nebudí takový respekt, tak jak je tomu v předchozích dílech. Nebýt to právě on, byl by to o jednu hvězdu ucházející film.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Jason jde z pekla rovnou do vesmíru...Na Freddyho si ještě musíme počkat.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
3
Pátek třináctého nebyl taková legenda roku 1980 to se stalo až po roku 2009, kdy se připomenul a protože je dílů opravdu hodně tohle napíši všude. První, druhý a třetí díl byly skvělé a příběhově snesitelné, ale pak to šlo dolů ve čtvrtém dílu dokonce nebyl vrahem Jason ani jeho matka, ale nějaký normální člověk a stejně dokázal přežít neuvěřitelné věci. Nadále už to nesedělo do informací, které byly řečeny v minulých dílech a vymýšleli se ptákoviny. Vrcholem všeho byl osmý díl, kdy už se změnilo i prostředí a Jason naschvál nechával někoho žít.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
2
Pátek třináctého 9 malo byť ukončenie pre sériu Pátek třináctého ale tvorcovia sa rozhodli že urobia tento podpriemerný film Jason X. Príbeh sa odohráva v roku 2455. Ale začiatok sa odohráva v roku 2001. Celý tento film úplne obchádza Freddy versus Jason . Bolo by to v poriadku keby sa toto odohrávalo po Freddy versus Jason ale bohužiaľ nie. Neviem akou zázračnou silou sa Jason dostal z pekla ale naznačuje to že naozaj sa začiatok filmu odohráva po Freddy versus Jason . takzvaný subjekt Jason Vorheese sa doslova utrhne z reťazov a je zamrazený na 454 rokov. potom v roku 2455 nájdu Jasona a prevezú ho na vesmírnu loď. Divné je že na začiatku filmu vyzerá zem ako po invázii piesočných tornád ale na konci vyzerá ako z roku 1980. Celý tento film je ako nepodarená verzia Votrelcov . V chladiacej miestnosti nájdu okrem Jasona aj 500 rokov starú ženu ktorú sa im podarí oživiť...nechápem to ale dajme tomu že vo filme je viac nezmiselností. Napríklad to že chlapcovi odrežú celú ruku ale naspäť mu ju namontujú ale keď niekto utrpí malé poranenie hlavy tak už sa ho bohužiaľ nedá zachrániť. Pri konci filmu je tu premena Jasona na železného terminátora ktorý nakoniec prežie výbuch vesmírnej lode a skončí ako meteorit ktorí sa rúti na zem. Ak sa niekto v budúcnosti rozhodne že spraví pokračovanie Jasona X tak prisahám že to bude najhorší film z tejto série. Čo sa týka CGI tak na rok 2001 je podpriemerné. 2/10.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
Narozdíl od ostatních dílů série, vyjma Freddy vs. Jason, je tohle alespoň sranda.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
2
Sci-fi prostředí Pátku 13. nesvědčí. U Manhattanu změna prostředí prošla, tohle je lehce přepal, nemyslíte?
Heisenberg
Heisenberg
119 bodů
6
Hrozná béčková hovadina, která ale dokáže celých 90 minut zabavit. Kinematograficky 0/10, příběhově 2/10 ale za zábavu solidních 8/10 (: