Jason X

40%
Jason X

Nacházet se během pátku třináctého v okolí Křišťálového jezera se nevyplácí. Dávná nehoda zapříčinila, že zde rok co rok přijde několik mladých lidí o život, řádí zde totiž Jason - legenda mezi vrahy, nezničitelný brutální zabiják s maskou hokejového brankáře, který se neštítí ničeho. Nyní byl ale nalezen způsob, jak mu v jeho šíleném počínání zabránit. Vládní vědci se rozhodli Jasona zmrazit. Dobrý nápad, ale...tím Jasona pouze zbrzdili. V roce 2455 se totiž probouzí a je připraven ve své krvavé lázni pokračovat. Planeta Země je sice po mnoha staletích v zuboženém stavu, stejně tak lidská civilizace. Jasonovi to ale nevadí. On přišel pouze zabíjet. V zatím posledním díle legendární hororové série Pátek třináctého se v hlavní úloze stroje na vraždění představí Kane Hodder.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Nebylo to zas tak zlé jak to na první pohled může vypadat. Scénář je sice slabší,ale aspoň nabízí trochu originální prostředí ve kterém se film odehrává. Po všech těch vyvražďovačkách odehrávajících se v lese,nebo nějaké chatě je to příjemná změna. Škoda jen,že se trochu víc nezapracovalo na technické stránce filmu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Jason nedá pokoj ani v daleké budoucnosti a řeže hlava nehlava. Zrození Jasona nedotažené vzhledem k předchozímu dílu. Proč nikdo sakra nešel zkontrolovat 450 let tu mladou paní?? :) No spousta hovadin se ve filmu najde.. ale je to opět výživná řežba a to v pravém slova smyslu. Strašné béčko, které ale má v řadě Pátků třináctého své místo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Skloubit Sci-Fi s klasickým psychopatickým zabijákem mi přišlo hodně trapné a nelogické. Jakási podobnost s vetřelci tady trochu zavání, přesto je tento díl opravdu, ale opravdu nevkusný ba dokonce směšný. Pozor ''RoboJason'' přichází. Postava Jasona Vorheese zde už nebudí takový respekt, tak jak je tomu v předchozích dílech. Nebýt to právě on, byl by to o jednu hvězdu ucházející film.

Dodatečné informace

Původní název:
Jason X (více)
  • USA Jason X
  • USA Friday the 13th Part 10
  • USA Jason 10
  • USA Jason 2000
  • USA Jason 2000: Friday the 13th Part X
  • USA Jason X: Friday the 13th Part 10
Země původu:
USA
Rozpočet:
11 mil. USD
Tržby:
16,95 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jason X