Bílá vdova

67%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Malý anglický snímek,který nepostrádá inteligentní humor a hlavně se zcela vyvaruje nechutnostem a trapnosti. Snímek dokáže bez potíží pobavit a získat si diváka na svou stranu. Bílá vdova je vlastně takovou "huličskou" komedii pro starší generace. 55%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Anglické maloměsto se svou typickou nezaměnitelnou atmosférou a anglickým humorem, který mi ale přišel až moc suchý, protože těch vysloveně zábavných scén tu bylo pomálu..Ovšem nenudil jsem se (oproti zhlédnutí kdysi před léty) a po skončení filmu ve mně zůstal takový ten příjemný pocit (za to určitě může to městečko...) 6.5/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
9
Nejedná se o klasickou huličskou komedii s tak trochu vypatlaným humorem, kterých vzniklo poměrně dost, ale o velice příjemnou a inteligentní britskou komedii s takovou hřejivou domácí atmosférou a to i přesto, že prostředí rybářského venkova, tedy hlavně ten oceán a počasí příliš hřejivě nepůsobí. Brenda Blethyn v roli Grace je prostě skvělá a svým precizním civilním herectvím bez velkých příkras vás do příběhu Grace opravdu vtáhne. Bill Bailey, kterého možná znáte z Black Books, mě v roli malého dealera, který testuje matroš žehem, svým výkonem úplně odvařil, už jen jeho zjevení se na scéně kouzlí úsměv na tváři :-)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Docela dobrá vtipná komedie s pořádnou dávkou britského humoru. Ve zkratce, je to další film o tom, kam je až člověk schopen dojít, když mu teče do bot. Dnešní huliči určitě ocení, protože se tam hulí každou chvíli a to je přece dneska moderní.
martin2560
martin2560
573 bodů
7
Na TV film celkem dobrý, dobrá zápletka, dobrý příběh a kopec srandy u toho.Pobavil jsem se i když jsem neznal snad ani jednoho herce.Neni to žádný trhák,ale za zkouknutí to určitě stojí.Neotřelý průměrný film, který má diváky pobavit.A to se myslím podařilo...