Abraham Lincoln: Lovec upírů

52%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Šílený nápad,který se mohl zrodit jen v Americe. Pojmout jednoho z nejoblíbenějších amerických prezidentů jako upírobíjce,který se sekerou v ruce udržuje rovnováhu mezi dobrem a zlem. Timur Bekmambetov je v akčních sekvencích velice jistý a i v tomto snímku vše stojí a padá na akci. Filmu chybí patřičný nadhled,protože by to jinak byla ještě větší zábava.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Pokud se ujme rčení "jestli nedáš pokoj, hodím po tobě koněm", stál tenhle film za to. Jinak spíš ne.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Moc jsem to nepobral a doufaná zábavnost tohohle dílka se taky nějak nedostavila. Timur a jeho vizuál je sice zase zajímavý, ale jinak nemá tenhle Abe moc co nabídnout. V souboji se Spielbergovým Lincolnem bych to viděl na plichtu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Dobrý nápad do
  • příběh
  • střih
  • nápadné efekty
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
V kině a ve 3D to možná mělo určité "guilty pleasure" kouzlo, v rámci domácího kina jsem to ale téměř protrpěl. Hlavní hrdina nesympatický (vůbec je ve filmu těžké si někoho oblíbil), scénář mele páté přes deváté, aniž by to dávalo sebemenší smysl a i ta akční stránka příliš nefunguje. Nápady by byly, ale "superhrdinou Lincolnem" je Bekmambetov všechny háže do koše (nechápejte mě špatně - nevadí mi představa Lincolna jako upírobijce, ale ve filmu je prezentován de facto jako nadčlověk, aniž by to mělo opodstatnění). Výprava je výborná a triky obstojné, ale zbytek zoufale nefunguje.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
4
Když jsem ještě netušil o co jde myslel jsem si, že to bude nějaká hodně odlehčená zábava. Něco jako Batman, přes den politik jak ho známe a v noci upíry kosící a drsný hlášky trousící. Přece Abraham Lincoln: Lovec upírů, kdo to může myslet vážně? To je něco jako - královna Alžběta: Zabíječka upírů. Bohužel tohle se vážně bere, tak jak to v upírském filmu jde. Proto je taky Big Link převážně mladý. A navíc vypadá spíš jako mladý Liam Neeson. Ve výsledku je fakt trapný. No a krom toho lakování Lincolna narůžovo - zrušení otroctví přišlo na řadu, až když severu teklo do bot a potřebovali vojáky. Navíc to byla velmi levná pracovní síla pro průmysl. Nakonec kdybych pocházel z jihu USA tak bych se pěkně urazil.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6
Rozhodně vyvýším zajímavou myšlenku a celkové postavu Abraham Lincolna.
kubas369
4 086 bodů
6
Je to kokotina je a je ale já si říkám proč tomu do prd... nedat tři.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
4
Upřímně řečeno, čekal jsem od toho mnohem více. Slabota..
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Jak sem čekal film rozhodně nezaujme svým příběhem ani lidi citlivé na historii ale svou akci na skouknutí dobré ale jinak nic moc.