Projekt X

67%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Poprvé někoho napadlo udělat found-footage film, který není horor... To je ale asi jediný závan originality. (Ne že by v tomhle případě byla originalita nutná.) Dokonale průměrná blbost, která neurazí, nepřekvapí... Prostě "tak akorát".
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nápad celkem fain. A chvíle, kdy se to zvrhne do apokalyptických rozměrů, úžasná. 6.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Zprvu trochu se táhnoucí a opakující se děj až do doby kdy se to konečně rozjede ve velkém stylu. Nejpovedenější však byla akce s likvidací okolí a samotného domu. Drsná párty řekl bych.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
asi som vazne uz prilis stary (rocnik 82), ale nic mi vo filme nepripadalo vtipne (zasmial som sa len v pripade ked jeden dospelak napalil pecku do ksichtu nejakeho fakana), hlavne trio neskutocne otravne a nesympaticke (navyse pasaz snaziaca sa kopirovat SUPERBAD, sa totalne minula ucinkom), baby su zobrazene v podstate len ako kurvicky a ked totalne zdemolujete barak tak vas fotrik este pochvaly ze mate nejake "cojones"... fuj
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Tak tomu říkám pařba, tu bych chtěl taky navštívit:-) A teď k filmu - Na jednu stranu v podstatě o ničem a na druhou stranu nejde dát nic jinýho než 5*. Sice nemusím filmy točený ''domácí kamerou (kvalitní)'', ale tady mi to nevadilo, ono by to snad ani jinak nešlo. Film od začátku nabírá otáčky, pařba se neuvěřitelně rozjíždí až do maxima, kdy se dějou šílený věci a vše je navíc podle skutečný události. Jediný film, který musím hodnotit z jiného úhlu než všechny ostatní.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
The most EPIC party of all time :D Je to vesměs ostřejší Superbad natáčený mobilem. Na druhou stranu mám tyhle komedie rád, a ať se zeptá každý sám sebe, fakt byste takovouhle mega party nechtěli zažít? Já teda jo! Ať žije motto Sex, Drogy & Rock'n'roll, k tomu taky trochu anarchie, veřejných nepokojů, rušení nočního klidu a další srandy.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Takovouhle pařbu zažít, tak bych moch klidně druhej den umřít a nic by mě nemrzelo!!!! Nejepičtější pařba všech dob.. kéž bych nějakou takovouhle párty někdy v životě zažil. Na to že to je natočený na nějaký levný kamery, tak není obraz skoro nikdy rozmazanej a herci to zahráli luxusně. Plus hodně kundiček a zfetovanej magor s plamenometem. Co víc chcete? úžasná komedie pro lidi co se rádi baví a mají rádi ujetý komedie. 95%
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Skutečná událost je to jediný co Projektu X dává to kouzlo. Vtipný to až tolik neni, ale určitý lidi by se mohli cejtit podobně zmanipulovaní jako u Blair Witch, protože chvílema to fakt vypadá jako z tý akce. 60%
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Solidně natočený kamerový film který ovšem zároveň nepřináší zas tak nic moc převratného no a co vlastně čekat ale taky zároveň vás může pěkně pobavit nebo aspoň vás pokud čekáte zábavu zaujmout ale příběh scénář obsazení nula.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Nejprve jak jsem se o filmu dozvěděl - Nedaleko od mého města,kde momentálně bydlím v Irsku se koná mega párty PROJECT X Cavan,kámoš dostal pozvánku a dnes už několik hodin po akci jsem zklamaný,že jsme nešli.Pár zajímavostí,že akce Project X opravdu byla v Austrálii,kdy mladý C.Delaney slavil narozeniny ve svém domě,kde přišlo přes 500lidí a jak to dopadlo?20000 dollarů škoda na baráku a okolí,hit po celém světě!.Tak jsem se mohl pustit na film od Nima Nourizadeha a jeho režijní debut.Snažil se vše zachytit a dostat ze sebe všechno a můžu napsat,že komedie může zažít novou příchut' do budoucna(pokud dostane volnou ruku).Velký nářez se vším všudy:tohle je extázová akce jen s tangama a výbornou hudbou!SPOILER:(mercedes v bazénu,pidimužík v troubě,holky nahoře bez,sexu a alkoholu v plném proudu = vše v nejlepší párty co stříbrné plátno za poslední roky nabídlo.KONEC SPOILERU.Velká dávka akce po celou stopáž,rozhodně bych se zúčastnil !!! ps: druhý den po akci je to na mašli,ale v rozhovoru v televizi řekl Corey Worthington Delaney s velkým klidem:"klidně udělám další párty"