inFamous 2

85%
inFamous 2

inFamous 2 je elektrizující pokračování akčního titulu pro herní konzoli PlayStation3. Znovu se v něm setkáte s nedobrovolným superhrdinou Colem MacGrathem. V roli superhrdiny si užijete otevřený a podmanivý svět plný dobrodružství, který vám poskytne opravdu silný a emocemi napěchovaný zážitek. Díky devastujícím schopnostem budete posílat k zemi masivní konstrukce i celé budovy.

V epickém příběhu inFamous 2 musí Cole po obvinění ze zničení Empire City podniknout dramatickou cestu za odhalením skutečného potenciálu vlastních jedinečných schopností. Společně s ním si mimo jiné prověříte mušku ve skvělé mini hře Reaper Shock. Následně si snadno vytvoříte vlastní mise a užijete si neomezené možnosti zábavy. Se svými výtvory se budete moci pochlubit i na herním portálu PlayStation Network a sdílet je společně s ostatními uživateli.



JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Jedna z mála her, kvůli které si stálo koupit PS3. Vynikající příběh, absolutně zajímavý koncept hrdiny/padoucha. A spoustu vylepšení, které se zde dají kupovat.
saboter
saboter
3 564 bodů
9.5
Pokračování které zahaluje chyby předchůdce a ukazuje perfektnost PS3 her a celkově ukazuje supr originální nápady solidní příběh a tak. Originální
  • hudba
  • dabing
  • zpracování
  • padání příběhu

Dodatečné informace

Původní název:
inFamous 2 (více)
  • USA inFamous 2
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění