Valentine

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Valentine sice v rámci žánru nepřináší vůbec nic nového a místy i vykrádá své známější bratříčky,ale za to má velmi příjemné herecké obsazení v čele s mým oblíbenec Davidem "Angel"Boreanazem. Snímek má navíc slušné tempo a místy se snaží diváka i zmást.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
Teenagerovská vyvražďovačka a nic víc. Proč tak ironicky? Protože se po úspěchu Vřískotu tento námět neustále recykloval a to až k zoufání. Vrah v masce, který usmrcoval jednoho středoškoláka za druhým. Jen se měnila maska, středoškoláci a prostředí. Jinak šablona stejná. Ano, je to tak.Tento snímek nepřináší nic, co by tu už nebylo a tak vyniká pouze svojí průměrností. Neznamená to však, že by byl nejhorší. Ba naopak. Neznat předchozí počiny, asi bych hodnotil jinak.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
4
Casting jak vystřihnutý z amerického teenagerského romantického seriálu. Jinak nic nového pod sluncem. Sem tam pěkná eliminace (každá jiným nástrojem - palec nahoru), některým jsem to i ze srdce přál. Ale dohromady lehký podprůměr, který ale nezklamal. A Denise je prostě Denise*
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Úplně zbytečný teenagerovský recyklát vezoucí se na Vřískotové vlně a nutící k úvahám, zda bylo těch patnáct minut slávy pro Dennis Richards opravdu tolik potřebných, aby kvůli nim vznikl celý film. Protože jinak vůbec nic jiného nenabízí - pokud si nelibujete ve vykonstruovaných scénářích, logických propastech a honbami za co nejvíce "šokujícími" závěry, které jsou však jen očividnou scénáristickou bezradností.