Jako kočky a psi

57%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Velmi dobrá rodinná komedie u které se pobaví i dospělí. Válka mezi kočky a psy tu je už odjakživa,proto nechápu s čím se tak dlouho otálelo,že snímek došel do kin až v roce 2001. Mám rád psy a zde jsem si je vychutnal dosytosti a navíc jsem se i dobře pobavil,takže spokojenost.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mělo to potenciál. Zvířata špioni, tajné základny... chvilkama takoví zvířecí Muži v černém. Jenže většinu času naprostá krávovina pro malé děti, které nějaký děj řešit nepotřebují. 4/10
Fingon
16 886 bodů
8
"Zvonečku, my smrdinkáme! Musíme se pěkně vykoupinkat..." Možná že první polovina filmu je lepší než druhá a můj oblíbenec Jeff Golblum mohl mít více prostoru, ale každopádně je to sranda.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Především se film nezaměřuje na příběh je to rodiný film a taky se celkem povedl a na svoje ambice ano humor je povedený a i efekty ale žeby se jednalo o bombu to určitě ne prostě rodinej film.
  • humor,efekty ujdou
  • jen pro rodiny a ty co se chtěj zasmát,příběh
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
6
námět ze kterého se dalo vytřískat podstatně víc. díky bohu za geniální druhý díl. jediné co zachraňuje tento snímek od naprostého dna jsou obstojní herci, úvodní scéna, která je zároveň i tou nejlepší v celém filmu a pak geniální záporák pan zvoneček a jeho poskok.