Anakonda

50%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Klasický béčkový brak ve kterém se kupodivu pohybuje povedené herecké osazenstvo v čele s krasavicí Jennifer Lopez. Pokaždé,když se Anakonda objeví na scéně tak jsem se mohl potrhat smíchy,protože její digitální podoba je fakt strašná. Za jedno shlédnutí to určitě stojí - minimálně k nějaké lahvince alkoholu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Největším negativem tohoto (kupodivu) trháku je přílišná roztříštěnost příběhu. Byť to zpočátku vypadá nadějně, nic v ději nemá přirozený vývoj. Hodně se tlačí na pilu a tak se místy dějství tváří jakoby osekaně. Atmosféra se buduje hlavně doprovodnou hudbou a to dost často zbytečně. CGI had dnes vyniká levností, ale ve své době byl standardem. Umělé loutky už jsou takové, jaké být mají. Že tvůrci nepoužili skutečnou živou Anakondu snad nepřekvapí. Vyzní to divně, ale v žánru ekohororů se zase jedná o to nejlepší co v 90. letech vzniklo. Je to hlavně výpravou a zázemím. Proto je ohromná škoda nekvalitního scénáře a velkým nadějím.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Je to tak špatné, až se na to dá koukat. Anakonda honící hrdiny po pralese, která je sežere, vyzvrátí a sežere další... no, není to k nakousnutí?
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Tu obrovskou kritiku tohoto snímku jsem nikdy tak úplně nepochopil. Je pravda, že efekty stojí za staru bačkoru a ani příběh si s kvalitním scénáristou zřejmě nepotykal, ale jinak je Anakonda poměrně svěží a místy dokonce i napínavá dobrodružná podívaná, která hraje víceméně jen na efekt. Ať už je to efekt v podobě zabijáckého hada, jenž je i přes svůj digitální vzhled poměrně často na očích, nebo v podobě krásného pozadí Jennifer Lopez, jejíž skrovný obleček dostane pořádně zabrat. Největším esem je ale z mého pohledu ďábelský výkon Jona Voighta, z jehož záporáka mi až přebíhal mráz po zádech a okamžitě si získal všechny mé sympatie. Bohužel, anakonda v roli zloducha ani zdaleka nedosáhla na jeho úroveň a celkový dojem paradoxně hodně kazí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Nic za co by se dal tento film označit za skvělý.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Solidní oddechovka v hlavní roli s obrovskym a hodně nasranym hadem. Pro mě jeden z top zvířecích hororů. Skupinka mladejch filmařů se vydává na Amazonku aby našli Lidi z mlhy. Bájnej domorodej kmen jehož existenci ještě nikdo neprokázal. Po záchraně trosečníka však události nabírají spád když na ně zaútočí obrovská anakonda a domnělý zachráněný se jí chce pokusit chytit. Živou. Pozdě zjišťujou že se jedná o šílenýho lovce hadů kterej je zavedl do jejího teritoria jenž si tahle potvora hlídá. Podaří se jim přežít a splnit svůj cíl nebo se stanou obětí obřího škrtiče ? Film se dočkal dalších 3 pokračování. Bohužel silně pochybných kvalit.
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Prazvláštní to je to co se vlastně tady v tomto filmu fěje příběh utrpení obsazení zachraňuje jenom Jenifer Lopez a navíc jen a jen krveprolití no béčko jako brno no a co nlastně tady zůstane jen a jen utrpení ale co vastně tady mohlo být jiného.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
4
I přesto,že jsem fanouškem béčkových hororů jako je Resident Evil jsem tohle nepřekousnul.Popcornový klišé horor bez špetky atmosféry,napětí a strachu.Tupý scénář,který by nevešel ani na stránku A4 a to herecké obsazení a "vystrašené" tváře,které u někoho fungují mě nepřijde ani vtipné. 40%
Ombak_Penari
2 764 bodů
7
Kdysi mě to přišlo příjemně nablbé s dobrými triky a hezkými pralesy. Opuštěné budovy a lodě uprostřed pralesů, krásně humusácký Jon Voight, vypasená hadice, dlouhá jak nudle z nosu, co efektně zpracovává svoje ječící oběti...mělo to něco do sebe. Dnes už pro mě nemá.
Krupe
Krupe
2 264 bodů
3
Tohle nestojí za komentář, obyčejný brak a utrpení, které nezachrání ani docela slušné obsazení.