Zoolander

67%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Velice zábavný pohled do světa světového modelingu s řadou známých tváří. Stiller není jen skvělý herec,ale také scénárista a režisér což dokázal tímto snímkem. Chvílemi geniální a chvílemi zase děsně trapné,ale jako výsledek velice obstojné a vtipné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Tupé, až to bolí. Míněno v tom nejlepším slova smyslu. Výtažek z nejstupidnějšího amerického humoru, který nemůže sednout každému. Mně ano.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Seriózně se tohle moc brát fakt nedá. Tohle je šílenost i na Frat Pack (a to už je co říct). Každopádně ale chápu proč se časem z tohohle pro někoho mohl stát malý kult, který si nakonec vyžádal i pokračování..ale mě fakt stačilo jen jednou.
Fingon
16 886 bodů
8
Na jedné straně je to šílená kravina... na straně druhé je to úžasně zahrané...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Střelená komedie s celou řadou povedených vtipů, ale stejně tak s vtipy, které člověka neskutečně iritují a nejsou vůbec vtipné. V jednotlivostech dokonalé, ale jako celek lepší průměr.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Komedie, které její praštěnost spíše ubližuje. Čekal jsem ledasco od filmu s tak hvězdným obsazením, ale dostalo se mi jen lehce nadprůměrné taškařice, která těží pouze ze Stillerovy schopnosti dělat si s naprostou samozřejmostí srandu úplně ze všeho a ze všech. Tady si vzal na paškál modelingový průmysl a konečný výsledek byl hodně rozporuplný. Když si Derek suverénně kráčel pro svou cenu, tak jsem pravda musel zápasit s výbuchem smíchu, ovšem třeba při sledování šíleného Willa Ferrella s jeho "ďábelskými a zlomyslnými" plány se mi chtělo vypnout televizi. Ztráta času to rozhodně nebyla, ovšem pokud se přede mnou někdo zmíní o Zoolanderovi, moje reakce bude asi už nadosmrti stejná: "To byla ale hovadina".
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Zábavný Ben Stiller v dobré komedii s trapnou postavou manekýna. Neshledal jsem nic kladného navíc. Humoru dostatek a zábava ucházející.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Najdementnejšia komédia ,čo som videl, ale stojí to za to.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Totálně ujetá metroušská komedie za hranicemi vkusu a s největším počtem celebrit na centimetr čtvereční a pokud si myslíte, že další scéna už nemůže být víc za hranicí trapnosti, Zoolender vám dokáže, že jste se šeredně zpletli. Na tohle se nedá připravit - to se musí vidět. 60% za to, že jsem se místy fakt bavil.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Je to kravina, ale skvěle sem se u ní bavil. Stillerova modrá ocel a magnum byly geniální :-)