Ochránce

63%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
Akční jízda v hongkongském stylu, která téměř nenechá vydechnout. Pomalý rozjezd nám dává čas seznámit se s postavami příběhu a pak to jede v takovém fofru, že stačí jenom mrknout, a nevíme co se děje. Příběh je srozumitelný, a dokonce trochu i citový, což nebývá v amerických snímcích tohoto ražení zvykem. Jedná se o snímek natočený ryze v současném švihu. To znamená, že akční sekvence, ať přestřelky nebo souboje, jsou značně tvrdé a rychlé. Vyprávění si drží svůj rychlý spád a jedinou chvilkou nenudí. Jason Statham tu opět předvedl své adrenalinové vystoupení, což už je od něj tak nějak očekáváno. Pro někoho akční výplach mozku, pro mne drsný akční snímek, který má grády, a který potěšil.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Dobrá Stathamovka, která podle mého nemůže nikoho urazit, hlavně mě tedy ne. Ve filmu v podstatě nehrají moc známí herci a je dost výrazně orientován na asijský trh i svým způsobem filmového vyprávění. Netvrdím, že bysme to už několikrát neviděli, ale i tahle varianta je slušná.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
A opět ten Statham a jeho drsné vystupování. Akčňák plný perfektní
  • akce
  • spád
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Ničim překvapující, povedená akce, prostě klasika Statham. Pro jeho příznivce skoro povinnost vidět. 60%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6.5
Další průměrnej akční průplach s nijak originálnim a překvapivým příběhem..
  • Skvělé akční scény
  • Statham - (ten vždycky psune každej film o level výš než by byl..)
  • Příběh-nelogičnost & nereálnost ( prostě jenom ten smysl že si to číslo nenechali napsaný na papíře!!?? / nebo to že někoho zastřelí v metru a cajti ho prakticky nehledaj...)
sQelle
sQelle
2 814 bodů
4
Solidní akce, ještě v dobách před Johnem Wickem, s naprosto podprůměrným klišé příběhem.
minimoj
587 bodů
3
Neprůstřelný hlavní hrdina. Mafie která na n nikoho nebere ohledy.Film bez kterého bychom se obešli nevidět jej. Sice se u něj není třeba zamýšlet,ale jinak není nijak originální ani napínaví