Přátelé

88%

Komentáře a recenze 65

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Tento seriál prostě miluju. S manželkou se na něj můžeme dívat stále dokola a dokola. Příhody které zažívají dá se říct naši nejbližší přátele Joey,Rachel,Ross,Monica,Chandler a Phoebeysi nenechám nikdy ujít a je mi jedno jestli jsem je viděl už stokrát.Už přes 20 let jsou to naší nejlepší přátelé.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Slušný seriál, který se natáčel hodně dlouho. Postupem času se sice mladiství humor trošku vytrácel a nebylo to už ono, přesto i tak - velmi nadprůměrný nesmrtelný seriál, který mají rádi lidi napříč generecemi. 75% je u mě na seriál velmi dobré hodnocení.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Cítím se jako vyvrhel, ale tenhle šablonovitý seriál mě nebavilo sledovat. Jeden dva díly ano, ale neumím si představit sledovat to soustavně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Hodně koukatelné, ale rozhodně ne geniální. Ten zásadní problém je v jednoduchosti humoru. Někdo nadhodí a druhý ho smečne...nadhodí-smečne...Humor založený jen a pouze na tom, že se hlavní hrdinové chovají jak idioti a ne jako 20-30letí mě obvykle moc nebere, ale tady to asi prostě jinak nešlo... P.S. HiMYM jsou minimálně o třídu výš. 70%
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Klasický sitcom u kterého se dá sedět dlouho.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Hodnocení mluví samo za sebe. Perfektní seriál.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
10
Kult kultovnosti. Prapůvod sitcomů a komediálních seriálů. Praotec HIMYMu a TBBT . Seriál, který nikdy nezklame, vždy potěší. Ať už máte kdejaké pocity a nálady, tady nemůžete sáhnout vedle. Nebýt této šestice nestál bych tu, určitě ne takový jako teď. Ať už si o tom může každý myslet, co chce ale nebylo mi více než deset, když jsem je spatřil poprvé. Šlo tehdy o čtvrtou sérii a mě ten úvodní příběh o medúze přišel vynikající. Navíc velmi rychle jsem zjistil, že si to razí často trošku dospělejší vrstvy a s takou chlapeckou drzostí a zvědavostí mě to chytlo. Od té doby mě už nepustili, postupně jsem jaksi na přeskáčku sledoval různé série až se mi utvářel celkový obraz příběhu, paradoxně první tři série jsem viděl až jako ty úplně poslední. Seriál změnil vůbec to jak se dnes podobná díla točí. Každý by měl ocenit s čím přišli a jako atmosféru si nesou dodnes. Jde krásně vidět vývoj samotných scénáristů, a jak odlišné měli nejen s postavami, ale vůbec celý příběhem představy v průběhu tvorby. Převést partu kamarádů do dospělého života a ukázat vyzrálost všech postav, takový úkol byl splněn. Nelze ani vyjádřit kolik geniálních epizod celá show nabízí. Ač už jde o čistě epizodní příběhy či postupné posouvání jednotlivých příběhových linek vpřed. Není jediná epizoda, která by se mi nelíbila, přestože samozřejmě úplně nemusím klasické rekaputilační epizody, kde jsou jen sestříhané starší scény, a když navíc sledujete seriál naráz vše máte ještě v živé paměti. Ale i ony mají nějaký svůj smysl a zkrátka dávají dohromady obraz, který nelze vyjádřit lépe. Leckdo říká, že je to seriál o přátelství, ale přesnější je, že jde o všechny složité vztahy. Přece jen červenou nití je vztah Rosse a Rachel. Každá série má něco dosebe, ale není divu, že jako nejlepší vidím čtvrtou, jelikož jde o nejvíce epizodních příběhů a hlavně milostné vztahy v partě nejsou žádné, jen se nad nimi fňuká.. Zase nejoblíbenější postava se těžko určuje, ale volím Rosse a to převážně kvůli neuvěřitelné zábavnosti a podobnosti se mnou samým. Dokonalý český dabing tomu dodává ještě neco navíc. Nesmrtelná show, kterou se budou bavit ještě následující generace, ať na ten reunion dojde, či nikoli. Přesto všechno nezapomenu, co mi Přátelé otevřeli! 1. série - 100%. 2. série - 95%. 3. série - 95%. 4. série - 100%!. 5. série - 100%. 6. série - 90%. 7. série - 100%. 8. série - 90%. 9. série - 95%. 10. série - 100%.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9.5
Seriál, který ani o den nezestárl, stále ho na obrazovkách rádi uvidíte, nebo si ho pustíte, který vás stále bude bavit, všechny jejich trable jste s nimi sdíleli a když uvidíte poslední díl, určitě vám ta slza vždycky sjede po tváři, i když si to možná ani nepřipustíte.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Srdcovka, přátelé jsou prostě přátelé, opravdoví přátelé, ti naštěstí nezklamou.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Seriál, který má už svoje nejlepší a nejúspěšnější roky za sebou, ale pořád dokáže pobavit snad všechny generace lidí. Jeden čas jsem nedělal nic jiného, než že jsem sjížděl celé série Přátel pořád za sebou a nepřestávalo mě to bavit, ale po nějaké chvíli i dobrý seriál trošku omrzí.