Cesta na tajuplný ostrov 2

65%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Srovnatelný film s Cestou do středu země, stejný příběh, stejná "klišé" stejné nesmysly a občas akční podívaná a malá potěcha oka v podobě efektů. Další rodinný film vhodný tak na nudné nedělní odpoledne. Zkopíruj 90% z Cesty do středu země, přidej Dwayna Johnsona a čekej kasovní trhák... kdepak.. 65% je maximum, které mohu dát.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tohle se mi líbilo o něco víc než předchozí díl Cesta do středu Země. Bylo to humorné, docela to i odsejpalo a prostředí bylo pěkné.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
film je to inteligentny asi ako prepadlik prveho rocnika osobitnej skoly, ale obcas to dosahuje az takej miery stupidity ze je to vlastne vtipne a krasne naivne, hlavne vdaka charismatickemu hlaskarovy ROCKovy a Caineovy (i ked jeho vtipy dost casto balancuju na hranici trapnosti)... zvysok nestoji za vela, ale nastastie je to relativne kratke a detsky rozkosne...
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Nemůžu si pomoct, ale mě to bavilo. Dwayne Johnson mi tam moc neseděl, ale budiž. Dobrodružství jako vyšitý, tak proč ne a efekty jsou taky na hodně dobrý úrovni, ve 3D by to byla asi pěkná podívaná. 71%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
3
V podstatě to samé, co jednička. Efekty jsou lepší, ale jejich moc. Je to takový digibordel s Dwaynem Johnsonem. Kdo má už něco nakoukáno, asi se bude nudit jako já. - 30%.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Taková jednohubka, která se nemá za co stydět. O fous lepší než jednička, nejspíš za to může the Rock, který si roli vazouna doslova užívá. P.S. Existují 3 pravidla, jak sbalit holku :-)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
No tohle byla ale kravina. Tolik nesmyslů a nelogických situací, to se musel Jules Verne obracet v hrobě. Pár dobrých hlášek Rocka a hezká holka to nemohli zachránit.
Toren
Toren
5 155 bodů
6
5/10. V konkurenci "klasických dobrodružných filmů" docela průšvih. V konkurenci "rodinné zábavy na deštivé odpoledne" solidní výplach.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Těšil jsem se na tenhle film. Jednička mě naprosto dostala a byl jsem hodně smutný a skeptický o tomhle pokračování, když jedinou postavou z jedničky bude Josh Hutcherson. Na druhou stranu Dwayne Johnson patří mezi jedny z mých oblíbených herců, takže jsem byl zklamaný a natěšený zároveň.... Nic méně přejděme k filmu, absence Brandona Fraisera, byla znát asi první půl hodinu, jenže potom film začal nabírat zase tu krásnou mysteriózní náladu a já se zase cítíl jak u jedničky. Bohužel, těch digitálních věcí tam bylo až moc. To jak se, z ustrašeného Joshe v jedničce stal celkem frajírek ve dvojice, bylo fakt cool a šlo vidět, že v jedničce to bylo ještě dítě a tady už to byl typický puberťák s myšlenkami jen na to jediné. Film byl dobrý, dle mého né tak dobrý jako jednička, ale stále dobré pokračování.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Dávam 4*, byla to prdel a zpívající gorila mi tam taky sedla. Očekávání jsem měl někde na -50ti takže jsem byl letos nejlvíc překvapenej, mile samozřejmě :). Jen víc takových oddechovek, už se jich dělá zoufale málo, myslim těch povedených ;). 70%