Lorax

60%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Od tvůrců mého oblíbeného Grinche jsem očekával něco lepšího než nakonec Lorax dokázal nabídnout. Jsou zde sice totožné rysy v podobě vypravěče,rýmování,nebo zajímavého světa,ale Lorax prostě není takovou zajímavou postavou jako je Grinch. Celé je to příliš zaměřeno na děti.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Sympatický svět, v nekonečné roztomilosti lze najít stopy sebeironie. Ale z předlohy vybízející k přemýšlení je tupá extremistická a vlastně nebezpečná štvanice na civilizaci. Klišoidní humor, kdy každý postava musí aspoň třikrát někam legračně spadnout, tomu nasazuje korunu.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Animák s dokonalou myšlenkou který (když si odmyslíte infantilní pasáže) si užijou i dospělí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Je to nenáročný a jednoduchý animák, který v sobě nese skutečný odkaz. Největší legraci jsem si užil s medvědy. Nějaký ten humor se objevil, ale nebylo to tak bombastické.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Průměrný animák, nic méně mě potěšil příběh, protože se nebáli vykreslit svět a lidi, jako tak trochu ničitele přírody.. Většinou takové věci v animáku nevidíme a to se cenní.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5
Dobrá, výborná, animace, slabounký ekologický děj. Příběh na 10 minut vyprávění.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
5
Od tvůrců Já, padouch jsem čekala mnohem víc. Příběh mě příliš nezaujal a komičnost mi také chyběla. Hodnotím to jako film vyloženě jen pro děti.
vaclav-pilnik
217 bodů
3
Má to sice pěknou animaci, ale jinak je to hloupost snad i pro děti, která se táhne jak smrad.
  • Animace
  • Slabý příběh
  • Nuda