Maniak

66%
Maniak
Plakát traileru

Remake kultovního hororu, ve kterém je netradičně v hlavní roli vraždící maniak (v nové verzi Elijah Wood), který po nocích zabíjí ženy a jako trofeje si odnáší jejich skalpy.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Tohle byla teda ptákovina. Dívat se hodinu a půl na hekajícího a fňukajícího Froda Pytlíka není zrovna žádný med. Nějak mě ani neoslnil ten nápad na točit snímek z pohledu Maniaka. Většinou jsem se nudil a kontroloval čas. To není vůbec dobrá známka pro film,který má 90 minut.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Lepší než originál. Možná by to chtělo trochu vybrousit a pohled z očí vraha ještě zvýraznit, ale jinak to plní svůj účel velmi dobře. Wood je každopádně skvělý psychopat. V jádru je to vlastně pořád jednoduchý, přímočarý horor, ale působí o řád přesvědčivěji.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Když si Frodo nevezme prášek a místo Miláška tasí skalpovací nůž, přestává všechna sranda. Ale boužel nezačíná ani pořádný horror (či thrriller - ono už se to asi dneska moc nerozlišuje). Snové sekvence (nebo co to bylo) dost rušily, závěr navíc dost na palici - neviděl jsem tady prostě nic, co by z tohohle dělalo víc než béčkový video-thriller. 4.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Maniac (více)
  • Francie Maniak
  • Francie Maniac
  • Francie Alexandre Ajas Maniac
  • Francie Manijak
Premiéra v ČR:
7. 2. 2013
Distributor:
HCE
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
0,03 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch