Pat & Mat

88%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Co více k tomu říct. Jelita na entou :) I když jsem se tomu také zasmál, tak jsem v dětství dával přednost duchapřítomnějším večerníčkům, jako Krkonošské pohádky atd.
lamps
lamps
15 156 bodů
10
Tak tohle je pro mě naprostá srdcovka. Co ti dva už všechno zbabrali, a stejně mě nikdy nepřestanou překvapovat. Člověk by čekal, že z toho vyrostu a budu se na to dívat trochu víc skepticky, ale když to prostě nejde, já se můžu vždycky smíchy potrhat. A jen tak pro zajímavost... Na dovolené v Chorvatsku jsem brousil na nějakejch arabskejch kanálech a mezi všemi lehce oděnými dívkami vrhajícími vyzývavé pohledy, koho nevidím... Pat a Mat osobně!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Ti dva nemají chybu a dobře diváka pobaví. Všechny díly vyjdou tak na stejno. Naprosta sranda.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Niet treba slov, aby ste dokázali niečo komicky sprasiť.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Škoda každé dětské duše, jíž se vyhne tahle úžasná dvojice neskutečných odborníku na všechno. Kdo vymyslet tuhle dvojici zasloužil by oscara v dětské tvorbě nejen pro děti. To loutkové provedení je geniálně jednoduché a přito graficky vytříbebné tak, že vypadá docela obyčejně. Pat a Mat - láska na celý život.
kubas369
4 086 bodů
10
Nejlepší večerníček navždy.
bidlobox
3 802 bodů
10
No todleto je geniální večerníček!
saboter
saboter
3 564 bodů
9.5
Skvělý a legendární večerníček.
Volpe
Volpe
1 735 bodů
2
Nejdepresivnější večerníček všech dob.
Jonák
Jonák
1 659 bodů
9
Věřím, že pro většinu z nás nedílná součástí dětsví... Myšlenku "seriálu" - kutilové, kterým se zkrátka nedaří a zkazí cokoli, na co sáhnou si zamiluje letsjaké dítě. Originální a zajímavý styl animace, fajn hudba a kompletní zvuková stránka filmu. Jedna z nejlegendárnějších dětských animovaných pohádek.
  • Jednoduchost
  • Vtipnost
  • Originalita