Záhrobní komando

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Kultovní záležitost 80. let na poli dětského filmu a hororových postav. Drákula a jeho tři nevěsty, Mumie, Frankenstein, Vlkodlak či Netvor z Černé laguny. Ti všichni náhle vylezou ze záhrobí s úmyslem si podmanit svět. Jenomže se krapet přepočítali, neboť tu je ještě parta dětí, kteří se jim s vervou sobě vlastní postaví a kteří si později začnou říkat ´Záhrobní komando´. Do příběhu byly vneseny veškeré možné scény z velmi známých hororových snímků a to tak vyrovnaně, že se navzájem neruší a nevznikl z toho podivný dějový guláš. Nic strašidelného tu pochopitelně není, když je snímek zaměřen na dětského diváka. Naopak dějství obsahuje veškerou dětskou lehkost, fantazii a vtip. Pro dospělého diváka hloupý film, pro dětského velice povedený zábavný dětský horor.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Film určitě neurazí, ale také ničím nevystupuje z šedi průměru. Neambiciózní a nevážný námět, kdy skupinka dětí bojuje proti legendárním příšerám, hodně pozvedají povedené efekty a tempo příběhu zaručující divákovi jakous takous zábavu. Určitě je to věnované spíše mladšímu publiku, i když při jednom (obzvlášť vyvedeném) momentu by jste měli vašim ratolestem raději zakrýt oči.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jako komedie dost dobré i jako hororový film. Divák se celkem dobře u tohoto filmu pobaví.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
skoda ze som monster squad nevidel ako male decko lebo tento film nema daleko od ostatnych detskych klasik ako goonies (tym sa podoba najviac) ci gremlins (jednoducho amblinovky) ale ani to mi nebranilo si zahrobne komando uzit! v zahrobnom komande je skupina deti (jeden z najslabsich clankov filmu kde i ked decka su sympaticke do pamati sa nikdo nezapise) nutena bojovat s monstramy zo starych hororov (dracula, wolfman a tak), dvojica dekker (ktory opat kombinuje humor a horor ako v night of creeps) a black (samozrejme ze sa nehlaskuje ako v jeho inych klasikach ale stale je tu dost vtipov i pre starsich) ide na plny plyn, ale urcitym nedokonalostiam sa tiez nevyhne (preco policajti nestrielaju ale snazia sa prisery ubit rukami? ale to je len take hnidopichstvo z mojej strany) co vsak vobec neznizuje na zabavnosti! je smutne ze dekker po otrasnej trojke robocopa uz nedostal sancu...