Mafia II: Definitivní edice

81%
Mafia II: Definitivní edice

Prožijte v remasterované HD verzi se strhujícími detaily život gangstera během zlaté éry organizovaného zločinu. Válečný hrdina Vito Scaletta se zaplétá s mafií v naději, že splatí dluhy svého otce. Po boku parťáka Joea se Vito snaží rodině dokázat, že na to má, díky zločinům, které s sebou nesou větší odměny i následky.




Recenze: Mafia II: Definitivní edice

Kinobox.cz
75%

ALE pořád je to Mafia II. Hra, která disponuje výborným příběhem, sympatickými postavami, fantastickým soundtrackem, velmi solidním českým dabingem (leč ten anglický je paradoxně o něco lepší, ale bohužel si k němu nelze zapnout cz titulky), řadou pamětihodných momentů a dost možná nejkrásnějším zasněženým městem, jaký kdy open world hra nabídla.


JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Pro mě výraznější nostalgie, která hraje do karet hodnocení i smířlivějšímu pohledu. Ta hra slíbila mnohé a nabídla bohužel jen standard. Nutno ovšem říct, že dostatečně zábavný i po několikátém hraní (dohráno 3x). Příběhově se hra na jedničku rozhodně nechytá, neboť nemá tak silný příběh, vybočující hratelnost ani originální myšlenku. Rozhodně ale nepatří do starého železa a v rámci série nedělá vůbec ostudu. Jen bude už navždy druhá a smutné je, že úplně zbytečně. S trochou píle, dodání slíbeného obsahu a neuspěchanosti s vydáním (přerušení vývoje na staré konzole taky dvakrát nepomohlo) by se mohla dokonce přepisovat historie.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7.5
Kvalitativně rozkolísaná hra, které ani šest let nestačilo k tomu, aby byla vydána ve "full balení". Nepříliš sympatický hlavní hrdina je táhnut příběhem, který se zcela nesmyslně rozjede až okolo osmé kapitoly. Od té doby akce šlape, konečně se začínají dít zajímavé situace a dokonce nechybí geniální odkaz na první díl (i když vlastně tolik nepřekvapí - nabízel se). Stupidně rozmístěné checkpointy frustrují a stejně tak nemožnost dělat něco jiného, než se nechat vláčet hlavní linií. Co je ale úchvatné, to je samotná prezentace, povedený dabing a především atmosféra. Tyhle aspekty pracují zatraceně dobře a tím se dvojka nejvíce blíží genialitě prvního dílu. S hlavním hrdinou už nikdo nic neudělá, finále se asi taky těžko změní (kam se poděly ty kdysi slibované čtyři konce?), ale pár záplat ve stylu "taxi, nadzemka, vedlejší mise, volná jízda" by mohlo druhé Mafii ještě nahnat nějakých 10%. Takhle je to "jen" slušný nástupce geniální jedničky, kterého od tvrdšího soudu zachraňuje jedinečná atmosféra a pár solidních scenáristických nápadů...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
Dohrál jsem cca desetkrát!:D

Dodatečné informace

Původní název:
Mafia II: Definitive Edition (více)
  • Velká Británie Mafia II: Definitivní edice
  • Velká Británie Mafia II: Definitive Edition
Země původu:
Velká Británie, USA, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění