Lovci dinosaurů

33%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Ústřední motiv filmu je sice zajímavý,ale zbytek je čirá hrůza zabalená do sci-fi hávu. Scénář dokázal povídku od Raye Bradburyho totálně zakopat pod zem a tak zůstala jen příšerná režie s ještě horšími herci kde nepomůže ani obsazení Bena Kingsleyho.
Fingon
16 886 bodů
4
Upřímně, čekal jsem něco mnohem, mnohem horšího. Nebýt naprosto dementních triků, mohl z toho být jen další podprůměrný film s mnoha nelogičnostmi (viz. např. - že bych našel ještě nějakou zkratku? - Proud času). Takhle je to jenom šílenost, která mně ale narozdíl od filmů s podobně nízkým hodnocením nudila jen velmi málo.
lamps
lamps
15 156 bodů
2
Sci-fi, na které je zajímavá pouze její ústřední zápletka - vše ostatní včetně herců a vizuálu je natolik špatné, že mě opět udivuje odvaha tvůrců a hlavně producentů pustit něco takového po zkušební projekci na veřejnost, tentokráte dokonce i do kin. Drobné plus za to, že jsem takovou nudnou slátaninu několika podřadných žánrů a ještě podřadnějších scénáristických kliček vůbec dokázal dokoukat - vážně to nebylo snadné...
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
4
Nápad je výborný! Ale ty efekty prostě bolí, a navíc to chtělo poněkud lepší herce. Ve zkratce film potřeboval dostat prachy, těch nebylo zřejmě dost, a tak máme toto. Ale i tak se na film čas od času mrknu. 40%
M3lios
M3lios
9 141 bodů
2
Veľmy zlý počin ,ktorý neodporúčam pozerať nikomu okrem masochistov a fandov zlých filmov. Pred pozretím filmu som si ,čo to niečo zistil a zistil som ,že film počas natáčania stratil produkčnú firmu a režisér tohto filmu zbankrotoval. Preto ten film vyzerá ako vyzerá. To ho síce neospravedlňuje ,ale aspoň nech diváci nekritizujú režiséra ,ktorý za výsledok skoro vôbec nemôže ajkeď musel dokončiť ,čo začal. Filmu teda dávam z ľútosti 30% ajkeď ani to ho nezachráni od takého veľkého množstva negatívnych recenzií. Toto na voľný večer radšej neodporúčam.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
0
Uwe Boll meets his match. Neuvěřitelně špatný film, u něhož se však budete neuvěřitelně smát. Nemá cenu vyjmenovávat všechna negativa, byli bychom tu do večeře. Prostě vezměte dokonalý film a udělejte z něj inverzi. A otevřete si flašku něčeho hodně řízného ;)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
Ombak_Penari
2 764 bodů
3.5
Tak něco takového jsem už dlouho neviděl. Jsem fanouškem všemožné sci-fi a jsem ochoten prominout těmto filmům mnohem více, než většina jiných lidí, ale tohle je moc. Už český název filmu je ubohý obchodnický trik, ale film samotný stejně nejde obhajovat. Efekty jsou naprosto příšerné, v dnešní době už to je opravdu trochu mimo, herecké výkony ubohé a o logičnosti děje se nedá mluvit. Trostě slátanina nad slátaniny. Bylo tam sice pár hezkých záběrů a docela dobře jsou po stránce efektů zvládnutí ti podivní opicoještěři, ale tím to asi tak hasne. Jinak je to prostě blbost a myslím si, že látka od takového autora, jako je Ray Bradbury, si zaslouží poněkud důstojnější zpracování, v opačném případě raději žádné.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
3
Čekal jsem mnohem vic.