Auguste Escoffier: The Birth of Haute Cuisine

?
Auguste Escoffier: The Birth of Haute Cuisine
Auguste Escoffier: The Birth of Haute Cuisine
Poutavý popis života francouzského šéfkuchaře Augusta Escoffiera (1846-1935), který povýšil vaření na umění tím, že vytvořil moderní koncept haute cuisine, a stal se tak hlavním vzorem pro mnoho budoucích generací kuchařů.



Dodatečné informace

Původní název:
Ωγκύστ Εσκοφιέ, ο δημιουργός της σύγχρονης γαστρονομίας (více)
  • Auguste Escoffier: The Birth of Haute Cuisine
  • Francie Ωγκύστ Εσκοφιέ, ο δημιουργός της σύγχρονης γαστρονομίας
Premiéra v ČR:
6. 6. 2020
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Našli jste chybu nebo něco chybí? Napište nám.