Skvělí chlapi

72%
Skvělí chlapi
Plakát traileru

Grady Tripp je usedlý univerzitní profesor, který má problém. Kdysi napsal vynikající knihu, ale teď neví, jak zakončit druhou. A nepovede se mu to ani tento víkend, protože ho čekají perné chvíle - setkání s nadaným studentem a notorickým lhářem Jamesem. Odstartuje se série nečekaných událostí, které převrátí jeho doposud klidný život úplně naruby. Hned ráno ho opustí manželka, pak do hry vstoupí těhotná milenka, shodou okolností šéfova žena, její zprvu zlostný a pak mrtvý pes, svůdná mladá studentka, bisexuální literární agent se svou transvestitskou přítelkyní a objeví se i svatební šaty Marilyn Monroe, takže tento víkend bude opravdu nezapomenutelný...




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9.5
Asi jeden z nejvíc nedoceněných filmů posledních dvaceti let, který pobaví, dojme a překvapí. Famózní casting, skvělá hudba a brilantní režie. nechápu proč tohle není kultovní pecka. Snad časem:-)
mausis
mausis
370 bodů
10
Dokonalost sama. Zpočátku jsem měla strach, ale o pár minut dál jsem jen koukala a bavila se a žasla, nad zvraty v příběhu a hereckými výkony tohoto skvěle obsazeného snímku.Všechno je tak nečekané a tak zábavné, černý humor střídají místa k zamyšlení a hned zas vtipné dialogy. Nekonečný zážitek, báječné postavy, děj který stále překvapuje. No musela jsem to vidět znovu a to je co říct. Opravdu škoda, že tento film tak málo lidí zná.
  • scénář
  • obsazení
  • vtip a drama

Dodatečné informace

Původní název:
Wonder Boys (více)
  • Japonsko Skvělí chlapi
  • Japonsko Wonder Boys
  • Japonsko Skvelí chlapci
Země původu:
Japonsko, Německo, Velká Británie, USA
Rozpočet:
35 mil. USD