Prci, prci, prcičky 2

70%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Jednička je samozřejmě jen jedna,ale to nic nemění na tom,že je tento druhý díl opět výborný. Opět se tak setkáváme s partičkou přátel,kteří zažívají neuvěřitelné situace a většina z nich se točí kolem sexu. Prcičky se nesou v takovém pohodovém duchu a skoro každou scénou dokáží pobavit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Volné pokračování už vypadá jako nastavování kaše a ve své podstatě nepřinášející nic nového. Jen se přitlačilo na pilu, takže na ´to jedno´ myslí snad už naprosto všichni. Smůlou každého pokračovaní je fakt, že divák již ví co očekávat a tak v mnohém nepřekvapí a už jednou řečený vtip prostě tolik nepobaví jako předtím. Bohužel se to týká i tohoto snímku. Pro zmírnění této apatie tvůrci do děje nakombinovali povzbudivou romantickou linku, která kupodivu mezi fekálním humorem funguje. Diváky si to našlo a to je pro producenty nejdůležitější. A tak hurá do dalšího filmového dílu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ikdyž to taky není žádná extra pecka, tak je pro mě dvojka nejlepší díl z celé série. Pohodové léto na pláži okořeněné podařeným soundtrackem. Scéna u "lesbiček" kultovní. 6/10
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Měl jsem (ne)výhodu toho, že jsem neviděl jedničku, takže mi to přijde celkem OK. Sice nemůžu srovnat, ale jako neurážející oddechovka to asi funguje. I když si z ní pamatuju docela málo, maximálně hlášku "Ten kluk je mistr mrdu!".
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Dle mého názoru o chloupeček lepší než jednička (i když se už jedná o pánskou jízdu, dívčí role se radikálne smrskly)... a navíc je tu opět Jimův táta, který baví především mladší publikum, které si podobné rady živě pamatuje (a mezi které se počítám)...
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Nejlepší na tomhle díle je jeho soundtrack.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
předem se omlouvám za formát komentáře CTRL C a CTRL V, ale tady prostě by jsem psal jedno a to stejné. Tohle je akorát puberťacká krávovina, která chce upoutat pozornost nadržených teenegerů, bohužel se to povedlo natolik že vzniklo milion pokračování a každej to zbožňuje, ale mě tyhle filmy nikdy nezaujaly. naprostá blbost a žádný díl mě nepřesvědčil o opaku, pořád furt jedno a to stejný.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
kult pokračuje, avšak jedničce se nevyrovná...
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10