Taková normální rodinka

87%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Velice výborný seriál na který si nemohu stěžovat.
avenis
avenis
8 131 bodů
10
Můj zamilovaný seriál, na kterém zbožňuju úplně všechno. Byla to taková supernova, která při svém vzniku ani netušila, jak moc se stane populární. Malý uzavřený dokonalý celek, který nikdy neměl pokračovat, protože víme, jak to po letech dopadlo... Prostě někdy dvakrát se do stejné řeky vstupovat nemá.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Původnímu filmu a zároveň prvnímu dílu posléze vzniklého seriálu bych dal plné hodnocení bez rozmýšlení, v dalších dílech už ta bláznivina trochu ztrácí dech, ale pro mě je to i jako celek rozhodně dílko, co patří do zlatého fondu československé seriálové tvorby, vždyť se jedná o první sitcom aniž by se o tom tehdá vědělo. Už to sice jako celek poněkud omšelo a je to přespříliš bláznivé, ale díky paní Rosůlkové a její babičce nezapomenutelné.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
Dnes už klasický český rodinný seriál s hvězdným obsazením (lepší herecké obsazení by si už člověk ani nemohl přát!), na který se vždy ráda podívám a vždy se u něho dobře pobavím. Totéž se nedá říct o filmu z roku 2008. To je ubohý odvar! Seriál ze začátku sedmdesátých let je nezapomenutelný i co se herců ve vedlejších rolích týče a těch hlášek, co zde zazní, ty by se ani nedaly všechny vypsat, za všechny snad jenom tuto: tetička Otýlie Krásná (Jiřina Šejbalová) : "Já mohla mít partie! Po mně šli mužský jako vosy." Babička (Marie Rosůlková) : "Samý žihadla!" :-)
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
10
Nejlepší český seriál, který zatím žádný nepředehnal a ještě dlouho nedožene... Úžasné vtipy staré babičky a zároveň problémy se želvami tatínka... Nikdy neomrzí...
bidlobox
3 802 bodů
9
Jeden z nejlepších seriálů, které v období socialismu vznikly. Podařilo se dát dohromady neopakovatelný herecký tým, který se stal legendou.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
jeden z mála opravdu dobrých serialů.
hroufie
1 416 bodů
8
Nejlepší československý seriálový sitcom.
lukas-juras
lukas-juras
426 bodů
10
Seriál, který lze popsat jedním slovem, geniální! Seriál se odehrává v obývacím pokoji rodiného bytu, kde na sebe celé rodina naráží a vyvstávají ty nejobyčejnější ač úsměvné problémy, které řešíme každý z nás. Snad každý musí vidět svou rodinu. Herecké obsazení je špičkové. Ač vedle sebe vstali dámy a pánové české kinematografie, tak ani jeden není výše či níže nad druhým. Máte opravdu dojem, že koukáte na skutečnou rodinu. Humorný seriál, rodinné atmosféry, kterou vystihuje na 100%. Skrývá i mnoho pravd o lidském chování.
jarousek1981
314 bodů
10
muj nejoblibenejsi serial