Taková normální rodinka

87%
Taková normální rodinka
Plakát traileru
Navzdory názvu nejsou Hanákovi tak docela normální. Babička píše detektivky, které jí nikdo nikdy nevydal, její dcera hospodyňka Cilka ráda pěje operní árie, její manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám, myšičkám a jiným zvířatům. Starší dcera Pavla všude možně cvičí jógu a se stoickým klidem snáší četná darebáctví svých dvojčat, kterým nikdo neřekne jinak než Raubíři, její manžel Petra, který jen jí, spí a čte noviny. A do této rodiny se chystá její mladší sestra Kateřina uvést svého plachého nastávajícího Zdeňka. Samozřejmě se obává, že Zdeněk se drobných výstředností jejích blízkých zalekne natolik, že od ní uteče, a celou rodinu tedy přesvědčí, aby všichni předstírali starosvětsky spořádaný život.




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Velice výborný seriál na který si nemohu stěžovat.
avenis
avenis
8 056 bodů
10
Můj zamilovaný seriál, na kterém zbožňuju úplně všechno. Byla to taková supernova, která při svém vzniku ani netušila, jak moc se stane populární. Malý uzavřený dokonalý celek, který nikdy neměl pokračovat, protože víme, jak to po letech dopadlo... Prostě někdy dvakrát se do stejné řeky vstupovat nemá.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Původnímu filmu a zároveň prvnímu dílu posléze vzniklého seriálu bych dal plné hodnocení bez rozmýšlení, v dalších dílech už ta bláznivina trochu ztrácí dech, ale pro mě je to i jako celek rozhodně dílko, co patří do zlatého fondu československé seriálové tvorby, vždyť se jedná o první sitcom aniž by se o tom tehdá vědělo. Už to sice jako celek poněkud omšelo a je to přespříliš bláznivé, ale díky paní Rosůlkové a její babičce nezapomenutelné.

Dodatečné informace

Původní název:
Taková normální rodinka (více)
  • Československo Taková normální rodinka
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup