Sanitka

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
2.5
Tomuto to seriálu jsem zkrátka na chuť nepřišel.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Z mého úhlu pohledu, je tahle show mnohem lepší než Nemocnice na kraji města. Scénář je propracovanější, herci jsou uvěřitelnější a ostatně i samotné případy i příběhy jsou lepší. Pražská záchranka je v Sanitce myslím velmi slušná, bez ohledu na to, že při pohledu na sanitky z té doby mě jímá děs a hrůza. Naštěstí je to dnes už retro:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Nej seriál v ČR. Dost sledovaný.
limeta
limeta
5 175 bodů
8
Seriál, jehož přitažlivost pro mě s léty stoupla. Dobré herecké obsazení, zajímavý náhled do historie "záchranky" a hlavně okouzlující Barťák, který jako umírající Skalka i po letech spolehlivě rozbrečí. Je v tom asi trocha nostalgie, ale Sanitka má prostě něco do sebe ....
bidlobox
3 802 bodů
5
Tenhle oldchoolový český seriál se dle mého názoru bohužel moc nepovedl. Záchranku nezachránila ani řada zvučných jmen v titulcích. Nudné, zmatené, ohrané, neinovátorské, s prkenně odříkanými dialogy. Hanzlíkova postava mi navíc byla vyloženě protivná. Nevím, jestli má smysl koukat na druhou řadu, se stejnými herci, ale bez mladické jiskry.
Jonák
Jonák
1 450 bodů
8
Množství dílů adekvátní pro to, aby jednotlivé díly měli spád a nebyly (jak tomu u seriálů často bývá) zbytečně natahované, zdlouhavé, bez děje. Znělku si doteď pamatuji na zpaměť a celý seriál považuji za velmi zdařený. Sanitka Škoda 1203 s motorem u řidiče při fatku, že si se skoro ani neslyšel spolujezce byla prostě legendární :).
Major Zeman
Major Zeman
272 bodů
10
Seriál se mi moc líbil ale přišel mi takový smutný.
  • Hanzlik