Vertical Limit

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Veskrze průměrný bezkrevný a vynucený film, který nevzbudí zájem o hrdiny ani jejich misi. Místy hezké obrázky to nemůžou zachránit, protože krom nich tu skutečně nic není, navíc i ony jsou dost instantní.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
film je plný nelogickostí a absolútnych hovadin, ale campbell ako režisér pri inscenovaní akčných scén zachraňuje čo sa dá a tak sa určite pri sledovaní tohto filmu nebudete nudiť
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Četla jsem kritiky, že skákat ze skály na skálu je horolezecky nemožné, takže je to celé kravina. Kdo ale touží po troše adrenalinu v teple domova (či kina), pak je to film pro něho. Podle mě je film úžasně natočen a napětí se dá krájet. A když jsem se dozvěděla, že herci natočili mnoho nebezpečných scén sami, tak klobouk dolů! Ostatně nejde o dokumentární film, v tom filmu jde o lidské hodnoty a vztahy na hraně v extrémních podmínkách. A Scott Glenn v roli Montgomeryho Wicka je bezesporu skvělý! Efekty ve filmu jsou skutečně věrohodné, škoda, že jsem tento film sledovala jen v televizi.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Pro mě jeden z nejlepších filmů o horolezectví na hory typu K2 nebo Everest. Jasně, vím není to žádný masterpeace, nic méně byl to jeden z prvních tohoto typu co jsem viděl a prostě na něj nedám dopustit.
miza
miza
2 336 bodů
7
Mám rád filmy s horolezeckou tematikou.A tenhle film je opravdu skvělý.