Já, mé druhé já a Irena

68%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Když si začínám myslet,že už mne nemá Jim čím překvapit,tak se pak objeví tento snímek a vše je jinak. Já,mé druhé já a Irena je šílená komedie,která si nebere servítky. Jim zvládl roli (dvojroli) naprosto geniálně a pokaždé když se na scéně objeví Hank,tak to stojí za to. Moc nerozumím tomu proč byli jeho tří synové tak sprostí - myslím že by se bez toho film obešel - ale to už je věc režiséra. Za mne jinak naprostá spokojenost.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
5
Nejlepšími postavami tohoto filmu nejsou Hank/Charlie a Irena (oba pořád hrají to, co známe - Carrey se přehnaně pitvoří a Zellweger je štíhlejší Bridget Jones), ale trojice Charlieho povedených tlustých synáčků a figurka Whiteyho (= Bílka), který se k dvojici na útěku připojí a (ve strachu ze společného nocování v manželské posteli se schizofrenikem obviněným z vraždy) nakrmí je výmyslem, že v somnambulním stavu vyvraždil vlastní rodinu. Hlučný humor, skutečného vtipu pomálu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Dost možná vůbec nejhorší Carreyho film. Mrzí mě to, protože je to můj oblíbenec, ale když se to tak vezme, každý herec má takový kousek. Tohle mě skutečně neskutečně nudí, irituje a štve.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Mě to nijak nezaujalo a nechytlo. Místama trapné, nezaujatelné a myslím si že Carrey tímto výkonem stoupl do h****.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
bratri farrellyovci musia byť dobrý idioti keď tak skvelý nápad, akým rozdvojený carrey určite je, pochovali nechutne trapnými gagmi, ktoré väčšinou vôbec nie sú ani vtipné a navyše humoru je tu zúfale málo. jediné čo tento nepodarok zachraňuje je na oko sympatická renée a carreyho traja synovia, ale to je asi tak všetko.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Dobrej nápad, špatné zpracování. Výsledkem je průměrná rádoby komedie s posraným happy endem.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Vyse*te se na všechno to negativní hodnocení, jestli máte rádi styl humoru Jima Carreyho, tak se prostě zasmějete. V tomhle filmu vlastně hraje dvě postavy. Slušňáka Charlieho a nekompromisního Hanka, který je Charlieho pravým opakem. Ještě k tomu ty jeho děti, je to prostě sranda.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Za Vagiclean musim ty 4 dát:D
mottleone
mottleone
3 414 bodů
8
Dle mého názoru dost podceňovaná komedie Jima Carreyho, která narozdíl od Blbého a Blbějšího netrpí místy trapným humorem a naplno využívá Jimovo hraní těla i obličeje (dvojrole/vyschlá pusa/souboj se sebou samotným). Za zmínku určitě stojí perfektní český dabing, kde se Dejdar vyřádil. Na Bridget Jonesovou se příjemně kouká, titulní píseň si budete broukat i po skončení filmu a nikdy bych netušil, že to řeknu, ale mít "nevlastní" syny jako tady Jim, tak bych snad tu nevěru partnerce i odpustil.. Úžasně pobavených 80%
  • Dvojrole Jim Carreyho
  • Ústřední píseň
  • Český dabing taky skvělej
  • Přemíra zbytečných vulgarismů
kawa
3 388 bodů
7
Trapné blbé ale místy legrační, i jako dobrá groteska. Scénka s černošskými synky v obýváku. Mladičká Renné Zellweger, která je poloviční k Bridget Jones. Ale jinak jen pro otrlé a ve velké nudě. Jim Carrey se zase ksychtí jako by měl napodobit scénky z Masky.