Mexičan

58%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2.5
Těžko se k tomu filmu jakkoliv vyjádřit. Nudil jsem po celou dobu a to se mi moc často nestává. Brad je opět nadprůměrem,ale k čemu to vše,když scénář stojí za starou bačkoru. Málokdy se stane,abych nadával na Julii Roberts,ale v tomto filmu byla její postava otravná a nesympatická.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4
Ach bože ... do tohohle se nechat navézt, to museli mít Brad Pitt a Julia Roberts fakt nějakou momentální finanční krizi či co. Neztrácejte čas. Mimochodem, Mexičan není Pitt, ale nějaká podivná historická pistole.
  • příběh
  • herecké výkony
  • režie (pokud vůbec nějaká byla)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Velmi otravný film. Nejotravnější Verbinski, což je po třetích Pirátech a Lone Rangerovi docela terno. Ale iritovalo mě tu opravdu vše, krom několika málo chvil. Děj, jeho nesmyslné zamotání (vše by se vyřešilo, kdyby Pitt mafiánům prostě zavolal - proč ve světě filmů neexistují telefony?), postavy, Robertsová... Na zabití.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Dobře natočené, v podstatě mě to bavilo. Hvězdičku navíc za hudbu. Je vidět, že Alan Silvestri patří mezi TOP skladatele. 68%
avenis
avenis
8 067 bodů
5
Všimli jste si někdo, jak se ti dva k sobě nehodí? Myslím tím Julii a Breda. Tam to prostě nejiskří, proto se mi to celé zdálo takové "na sílu". A taky jsem se nějak ztrácela v těch vztahových rovínách. Kdo je čí kámoš, vnuk, nepřítel... Některé smrti byly tarantinovsky či coenovsky naschvál... No, příště už toto nemusím vidět. 10.2.2020)
bidlobox
3 802 bodů
5
Neskutečně přehrávající Brad Pitt a stejně neskutečně protivná Julia Roberts. Film sice trochu zachraňoval James Gondolfini, ale stejně; tohle se Goru Verbinskimu moc nepovedlo.
zozemir
1 805 bodů
6
Mexičan není zas až tak špatný, nemusel by mít tedy dvou hodinovou stopáž. Dle popisu by to mělo být akční-romantická-krimi-komedie. Na všechny tyto žánry se film snaží hrát ale bohužel se to tam nějak tak tříská, že nakonec žádný z těchto žánrů pořádně nefunguje. Brad Pitt hraje takového ňoumu a hraje ho docela povedeně a podle mě ta jeho postava film tak trochu zachraňuje. No což, dokáži si představit hůř strávené dvě hodiny, něž koukáním na Mexičana…
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
6.5
Docela mě to zklamalo.