6. den

61%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Slušný sci-fi thriller na téma klonování. Scénář není ničím výjimečný, dobré zpracování a u každého fanouška Arnieho ( mezi které se počítám i já ) má každý jeho film automaticky nějaké to procento navíc. Stravitelný nepřepálený film s pěknou zápletkou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
5. července 1996 byla naklonována ovce pojmenována jako Dolly, která byla prvním savcem úspěšně naklonovaným ze somatické buňky dospělého jedince. Následně vyvstalo mnoho otázek týkajících se samozřejmě i člověka. Dal by se také naklonovat? A jak by to potom v životě vypadalo? Vedli se debaty a to by nebylo, aby se toho také nechytili filmaři a nenatočili o tom film. A nebylo jich málo. Tento je jeden z nich, kde si hlavní roli střihl Arnie a jelikož tu jde o klon, tak opět přímo dvojroli. Děj není nijak složitý, takže je veden k pochopení a hlavně k uchopení faktu nebezpečí, jaké mimo jiné může klonování člověka přinést. Děj má tedy myšlenku, který zase není veden jako nějaká agitace. Příběh má vtip, přiměřenou akci a hlavně dramatičnost. Zatím se jedná stále o sci-fi, ale kdo ví, co v budoucnu bude a nebude.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Já si to prostě užil... Není to sice Cameron, ale alespoň ten Arnie tu zůstal... I přese všechny ty boty a kameny, které film divákovi hází pod nohy, je to v podstatě příjemná jednorázovka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Já ten film kdysi měl docela rád, ale teď to (hlavně v té druhé půlce) bylo .. prostě uff. Námět a všechny ty hi-tech vychytávky kolem hodně dobré, ale celé je to zabíté tím sterilním provedením, kdy fakt hlavně ta druhá akční půlka dokáže i uspat. A tím jak je špatná akce, ještě víc vynikne to Arnieho neherectví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Jen nadprůměrný Sci-Fi film. Arnie má na víc. Dá se na to dobře koukat a celkem se i bavit. Děj je zajímavý a stylový. Akce dostatečná.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
pre boha, toto má byť film s arnoldom? absolútne nezaujímavý hybrid medzi akčným filmom a sci-fi. ak máte aspoň trochu rádi filmy s arniem tak sa tomuto paskvilu vyhnite z ďaleka!!!! je to vážne blbosť a čo je ešte horšie strašne nudná!!!