Slečna Drsňák

66%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Příjemná akční komedie se sympatickou Sandrou Bullock v hlavní roli, která zde zvládla zahrát jak drsnou agentku, tak “něžnou” soutěžící miss. Snímek je velmi zábavný a nejvíce jsem se snad pobavil při jejím zkrášlování. Nechybí zde krimi zápletka a dojemné chvíle. Tomuto aspoň říkám odpočinkový film.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Tento film je kýč kýče, ale má i své světlé momenty a skvěle zahraná neohrabanost detektivky v roli účastnice soutěže krásy, kterou ztvárnila Sandra Bullock je někdy opravdu perfektní až roztomilá. Film má klasickou zápletku viz agent v sukni, předvídatelný a několikrát viděný konec, ale podívat se na to dá. Dvojka už je o dost horší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Do Proposal nejlepší Sandřina "komedie", která mi jednou za pár let vůbec nevadí. K druhému dílu se už ale radši nehrnu. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Wow, drsná Sandra v zábavném filmu, kde slečna nakope prdele zlosynům.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Bullock is BACK (snad jí to chvíli vydrží)...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tento film je mixem ošklivého kačátka a osobního strážce s velkou dávkou absurdity. Je pravda, že sice občas něco bylo vtipné, ale mnoho toho nebylo, ale i tak jedna z lepších komedií podobného typu. Hodně tento film také zachraňují herecké výkony Sandry Bullock, ale hlavně Michael Caine, kterej to vyzdvihuje hodně vysoko a jedna hvězda patří jen a jen tomuhle herci.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Nádherná komedie, která nikdy nezklame. Tato role se Sandře Bullock opravdu vydařila.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Tak nevím, jestli je Sandra Bullock lepší jako drsňácká agentka bez makeupu a se splihlými vlasy nebo jako sexy adeptka na královnu krásy. Pravda, ale mnohem víc se mi líbil ten začátek, kdy si z missek dělala srandu, než ten slzavý konec, kdy jakože zjistila, jak chytré a úžasné bytosti to jsou:-)))
roque
roque
2 923 bodů
8
Hezká komedie se Sandrou Bullock v hlavní roli. Trochu mi to opět připomíná motiv Popelky. Ale která romantická komedie ne? :D Příběh, jak agentka FBI nastoupí v utajení do soutěže Miss USA, z ošklivky se stane kráska, nová láska ke kolegovi agentovi, záchrana vítězky... Prostě slaďák. I když ani vtipné situace nechybí.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Mírně nadprůměrná komedie se Sandrou Bullock,která se docela povedla.Místy je tato komedie i vtipná.Hlavní role s Bullock je plná akce i trochu napětí.Jen mohla být trochu víc vtipnější.Bullock zde odvedla dobrý výkon.Hodnotím 60 procenty.