Z pekla štěstí 2

38%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1.5
Jediný kdo měl v tomto případě z pekla štěstí jsem byl já,už jen proto,že jsem se dokázal dodívat do konce. Troška experimentuje s českým lidem co všechno si ve svých filmech může dovolit. Tohle nedokáže zachránit ani obsazení božského Káju do role Lucifera.
Pete69
Pete69
29 796 bodů
5.5
První díl byl celkem dobrý, o druhém už se to rozhodně říci nedá. Navíc nám nova klasicky servíruje o svátcích oba filmy v seriálové podobě a totálně mi pohádku zhnusili. Druhému dílu došel dech a rozhodně mělo zůstat jen u první pohádky, která by si určitě své místo na obrazovkách našla.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Nic moc, ale pro děti ideální zabití času.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Skoro to vypadá, že si Troška nechal všechny své trumfy do pokračování a dokáže vytvořit tři paralelní linie, přičemž každá dokáže zaujmout a pobavit. Chytré nápady střídají druhé a i když je drak trikově otřesný (i na tu dobu a zvláště teď), dokáže pohádka bavit svým tempem a kreativitou. A hlášky jsou skoro pohádkovsky kultovní.
kedl
kedl
6 380 bodů
2.5
Opravdu tragikomické....
saboter
saboter
3 564 bodů
4.5
Celekm jsem čekal daleko více ale pořád de o celkem slušnou známku lae příběh sází na stále to samé efekty celkem super ale pořád čekám více ale klasika pohádka která tliok neurazí a toj je celkem slušné oproti jinejm stéhlé branže.